Ibland går det undan.....

Många av som följt den här bloggen under åren vet ju att vi valt en annan boendeform än de flesta. Blivande och jag flyttade ihop i hans tvåa för snart tio år sen med våra respektive barn som då var 15, 13 och 9 år. Barnen, 2 killar och en tjej, fick dela sovrummet och vi hade en 140 cm säng i det förhållandevis stora vardagsrummet.

Vi skulle prova om det fungerade och det gjorde uppenbarligen eftersom vi bor kvar!!!! Nå, sönerna har ju flyttat vartefter de tagit studenten och fått jobb. Dotra har varit ensam kvar nu sen 2008 och visst har vi fantiserat om hur det skulle bli när vi skulle få eget sovrum men det har känts avlägset. Hon har också gjort ett annat gymnasieval till skillnad mot killarna som valt yrkesinriktade utbildningar och vi har väl ställt in oss på att ha henne hemma lite längre än till studenten.

Ödet ville dock något annat och förmodligen flyttar hon hemifrån inom nån vecka bara....

Det är många känslor som rör sig inom både mig och Blivande och det av olika skäl. Dels för att det är en tråkig händelse som gett upphov till denna flytt men också för att i allt det tråkiga så finns en glädje hos henne att få bli vuxen och även få dela sin vardag med pojkvännen istället för med oss. Självklart kommer det att komma dagar där det inte är lika skoj att ha flyttat hemifrån, det har vi väl alla känt, men flest dagar i glädje hoppas vi förstås på!!

För oss innebär det att vi helt plötsligt får ett sovrum och ett bautastort vardagsrum....och det mycket fortare än vi anat, så snabbt att jag inte riktigt har landat i det men....vi måste köpa en tv till ;)


19.47

Klockan 19.47 ikväll för 25 år sen upplevde jag ett av mitt livs lyckligaste ögonblick, då föddes min äldsta son. Som varje år blir jag lika överraskad när jag tänker på hur många år han fylller....25 det var ju det jag fyllde endast tre månader efter att jag fick hålla detta lilla, lilla knyte i min famn första gången och det känns inte alls länge sen.

Åren går fortare och fortare men jag tror att man åldras mindre för varje år som går. När man fyllde 13 så kände man sig ju mycket äldre än man gorde när man fyllde tolv men nu inför min femtionde födelsedag känner jag mig inte ett dugg äldre än när jag förra året fyllde 49 snarare tvärtom, jag känner mig nästan jämnårig med min äldste son. Men å andra sidan tror jag att jag har bra sociala gener för i min familj har vi alltid umgåtts över generationsgränserna och det tror jag bromsar åldrandet!!!

Gammelsonen åker idag iväg på sin första charterresa vars destination är Gran Canaria och det gör han med en vän som är nästan lika gammal som Du mamma, som sonen uttryckte sig så det går i arv att se människan och inte människans ålder!!

Jag hoppas han får en underbar resa för det har han gjort sig förtjänt av efter en tuff tid!


Aldrig mer.....

Aldrig mer ska jag säga nåt om händelsefattigt för bara en stund efter att jag publicerat det inlägget så upphörde vårt liv att vara just händelsefattigt!!!

Just nu är livet överfyllt av händelser och det finns inte plats för något mer...eller förresten det finns det visst men då måste det vara av det positiva slaget vilket skulle vara mycket önskvärt.

Det ena svåra efter det andra har kommit och just nu är jag helt tömd på all energi...alltså lägger jag mig nu på soffan och samlar lite energi för att orka vidare.

Förstår att detta låter dramatiskt och det är det också men mest för de människor som står mig närmast, de människor jag älskar mest i hela världen. Jag önskar jag kunde ta Er smärta men jag försöker lindra det är vad jag kan göra!!!

Återigen så förstår jag att detta kan vara kryptiskt och så får det vara men det finns inte riktigt ork för att hålla Er närmaste vänner uppdaterade utan det får bli genom dessa konstiga inlägg.

Vi är på banan och alla mår under oständigheterna bra, det praktiska har jag tagit tag i och det flyter på!!

Händelsefattigt är skönt!!!

Tiden går så fort, så himla fort och livet går lika fort och man måste ju hänga med!!

Här händer inte så mycket och det är ju rätt skönt. Livet går sin gilla gång och jag är faktiskt tacksam för att det inte händer så mycket. Några vänner har drabbats av svåra händelser vilket gör att jag blir just tacksam över att mitt liv är händelsefattigt. Men Ni vet att mina tankar är hos Er <3

Nu ska dammsugaren motioneras och "diskmaskinen" alias Blivande sättas på *ops* sen blir det nog någon film!

En lugn och skön helg helt enkelt!!!