IRL-livet!

Just nu är verkligen det riktiga livet i full gång...skönt!

Jag har nyligen avverkat 4 dagar i Linköping med shopping och avkoppling!

På dagens program står lite lätt handling och sedan full fart mot torpet och fyra härliga dagar därute....sen ska jag nog kunna få till en lite mera utförlig blogg....så hav tålamod kära vänner!!!!

Önskar Er alla en härlig valborg!!

Om jag hade pengar....så hade jag

MMS

Om jag hade pengar....så hade jag antagligen köpt hela handelsträdgården. Nu får jag nöja mig med ögongodis!


Rekreation!

Så var det då fredag igen och det är bara att konstatera att veckorna går fort...väldigt fort!

Idag kommer en långväga vän och ska låna vårt torp för en veckas rekreation och energipåfyllning och jag har svårt att tänka mig att det finns bättre platser för den sysselsättningen! Så på morgonen var det jag som fick kliva upp tidigt och ta mig ut till butiken för att handla det som hon har tänkt sig att inta under veckan, var sen ut till torpet och plockade upp det. Sambon får hämta henne vid tåget för själv ska jag ge mig ut på en liten tripp.

I mitt mående ingår att jag har lite svårt att åka hemifrån, det ger mig ofta en inre stress som är ganska obehaglig och uttrycker sig i form av yrsel och illamående mm. Men, jag tror att man måste träna och utsätta sig för detta trots obehaget men naturligtvis i lagom mängd, så nu far jag iväg i sällskap av son och svärdotter några dagar men jag lovar att komma in och uppdatera Er i mina göranden för det är iten till ödemarken jag ska!!

Ha en underbar helg allihopa!

I morse när jag diskade var det ka

MMS

I morse när jag diskade var det kallt men jag underhölls av alla fåglars vackra sång! Jag tror minsann att samtliga har kommit! Medan jag diskade funderade jag mycket på den grymhet som finns i världen, varför människor väljer att vara onda mot människor de tidigare älskat? Ja, nåt svar på den frågan får jag väl aldrig men jag hoppas att godheten vinner denna gång!


Soppa på en spik.............nej,

MMS

Soppa på en spik.............nej, men soppa på nässlor blev det! Faktiskt första gången jag gjorde det. För den som undrar kan jag berätta att de visst bränns fast de är små! Kallt var det att plocka dom det riktigt nyglade i händerna! Annars har jag mest varit på Kungsholmen och löst ett mord idag!


Nu...

..lämnar jag staden för några dagar. Sambon får pendla till jobbet! På torsdag återvänder vi till stan jag och katterna för då kallar verkligheten på oss igen....dags för bildterapi och bokslut i föreningen!

Fram till dess får Ni nog roa Er med små MMS-inlägg från min sida....det är inte dags att ta ut datorn dit ännu!!!!

God förmiddag!

Det blev inget inlägg igår och jag har själv ingen aning om varför!!!

Vi åkte i alla fall ut till torpet i fredags när alla var där de skulle och vi inte hade fler måsten att ta hänsyn till! Packade upp det som måste packas upp och sen in efter varsin trädgårdsdyna och varsitt glas vin...sen satte vi oss bara ner och njöt av tillvaron!

Bara att sitta och lyssna på tystnaden är en upplevelse i sig. Slippa allt buller och larm som finns i staden!

Sen grillade vi den av mig i stan förberedda fläskfilén och till det åt vi färdig rotsaksgratäng som vi köpte på Ica....den är faktiskt mycket god!

Ganska tidigt knatade vi i säng för man blir trött av lantluften!

På lördagen så löste vi som vanligt melodikrysset och sedan kom vi överens om att det är itne nödvändigt att göra nåt nyttigt varje dag så vi satt i solen och njöt av livet.Lite snöstorm fick vi uppleva!!! Fast egentligen så är det Sambon som sprutar vatten och jag står i motljus och fotar...men visst ser det nästan ut som snöstorm?Sädesärlorna underhöll oss som vanligt. De försökte bjuda upp katterna till lek men våra fröknar har blivit tillräckligt gamla för att veta att det är en mycket ojämn kamp...de har ingen chans mot de svartvita retstickorna!!!!!!Som vanligt så bjuder ju Kajsa på roliga bilder!!!!

Fort går tiden!

I morse satt jag och läste lite bloggar hos goda vänner och blev plötsligt medveten om att tiden går ruskigt fort! En skrev om sina barn, att de varit på badhuset och badat, en annan god vän kommenterade med att om "jag frågade mina barn om vi skulle till badhuset så skulle de tro att jag blivit sjuk!"

Vad mina barn skulle säga vågar jag inte tänka på..men å andra sidan är jag inte helt säker på att de skulle backa ur heller....de är så "gamla" nu så ibland uppskattar de en galen mamma, jag tror inte att de skäms lika mycket för mig som de gjorde under många år!

Minns speciellt en gång när jag jobbade i deras skola och vi kom till skolan samtidigt, de med buss och jag med bil, jag morsade ju som jag brukade varpå den stora snabbt försvann från platsen medan han gjorde en liten, liten vinkling på handen till hälsning! Man fick vara glad för det lilla....samtidigt som jag skrattade för alla på skolan visste ju att jag var deras mamma!!

Idag har den stora absolut inga problem med att umgås med oss "vuxna" snarare att jag får se till att köra iväg honom! Igår till exempel försökte jag se att program på teven men han hade så mycket att berätta så jag hörde kanske vart femte ord...men å andra sidan så får jag väl ha lite överseende med detta...pojkstackaren är ju nykär!!!!Här är den stora på midsommarafton förra året, tack vare hans okända talanger inom rockbranschen så vill jag minnas att team Jansbo vann tävlingen!!! Som Ni förstår så har han alltid varit en linslus och kommer nog alltid att vara!

Den yngre sonen har dock under många år skytt kameran som pesten och till och med gått in och raderat bilder på sig själv när jag inte sett det!! Vi har haft en del kontroverser gällande just detta!! Nu har även han blivit vuxen.......och vågar till och med bjuda så här mycket på sig själv!! Nej, jag har inte frågat honom om lov att få publicera den här bilden men hans flickvän har en hel del bilder på honom där man till och med kan känna igen honom på sin blogg och dessutom bad han att jag skulle använda den här bilden i tidingen när han fyller 20 så jag tar för givet att det är okej!!!

Vad jag egentligen ville säga var...ta vara på tiden när barnen är små för det går ruskigt fort och snart är de så här stora! Själv måste jag erkänna att jag nog slarvade bort småbarnstiden. Det var så mycket man skulle göra och så mycket krav man ville leva upp till! Det skulle vara välstädat hemma, det skulle tvättas och strykas och manglas, brödet skulle bakas och maten skulle lagas från grunden. Trädgården och huset skulle skötas och man skulle vara social med sina vänner och därtill var man tvungen att jobba 100% med obekväm arbetstid för att ha råd att ha Villa, Volvo...och katt!
Det var kanske inte så konstigt att tiden bara sprang i från en?

Jag tror också att detta är förklaringen till varför man brukar säga att barnbarnen är livets efterrätt!! När dom kommer, vilket för min del inte är bråttom, så har man blivit lite äldre och förståndigare....man passar på att njuta för man har insett att småbarnstiden är snabbt övergående!


Jag vill förtydliga att jag levde inte upp till mina egna krav på dett amed städning osv....men kraven fanns ju där...de jagade mig...det var nog där jag startade min resa mot den berömda väggen!

Och...då kommer vi fram till pudelns kärna....var rädd om småbarnstiden Ni som har småbarn nu...låt inte alla måsten stressa Er!!!

Jag har många idéer till bloggämne!

Det riktigt kokar i mig över en massa saker som är orättvisa i samhället just nu..jag vet bara inte var jag ska börja!

Till att börja med så måste jag faktiskt klaga lite på vår regering...igen! Att jag inte är en alliansstödjare det tror jag Ni redan räknat ut...nej, mina sympatier ligger betydligt längre ut på vänstersidan och har så gjort sedan jag blev vuxen och insåg att den grönblåa "sörjan" inte är till för mig. Så länge jag bara är en vanlig arbetare utan tillgångar på banken så kommer de inte att göra mitt liv så mycket drägligare...däremot så kan jag säga att inom ett år har de definitivt gjort mitt liv odrägligt om de får hållas!!

Inom ett år kommer mina dagar som jag har rätt att vara sjuk att ta slut! Tyvärr har inte min kropp insett det och rehabiliterat sig nog för att jag kommande årsskifte ska kunna börja jobba 100%! Att jag har ett specialistutlåtande från en psykiater där det står att jag beräknas vara tillräckligt frisk tidigast om ett till ett och ett halvt år har ingen som helst betydelse!!

Nu råkar jag vara lyckligt lottad att ha en sambo som kan arbeta *hmm* och vi bor billigt vilket innebär att att vi skulle överleva om det nu blir så att jag blir utförsäkrad vid årsskiftet men detta handlar ju inte bara om mig. Jag har ingen aning om hur många som är långtidssjukskrivna men mitt hjärta blöder verkligen för de som inte har samma förutsättningar som jag....ensamstående föräldrar...hur ska de klara sig? I detta ska man ju veta att sociala går inte in med några pengar om Du råkar ha en insatslägenhet utan den måste Du sälja och kanske sätta Dig i en bostad med högre boendekostand..men Du får inte äga Din bostad! Du får inte äga en bil...även om den behövs för att Du ska kunna ta Dig till och från ett eventuellt arbete..

Nej..detta är landet med den omvända Robin Hoodpolitiken...ta från de fattiga och ge till de rika....mycket ska ha mer....

Jo, jag är fullt medveten om att detta kommit till för att det finns folk som fuskat.....men vilka drabbas? Inte dom för dom kommer att hitta nya vägar att fuska och jag vågar lova att de flesta av oss som är långtidssjukskrivna verkligen behöver vara det!!

Att sen den tredje statsmakten ska tillåtas att ha ett sånt starkt inflytande är verkligen förödande! Jag har försökt försvara Mona Sahlin under många år för jag anser att hon är en kompetent politiker men så länge vi har media som tror att deras huvuduppgift är att förgifta tillvaron för kvinnliga politiker så har hon nog tyvärr inte en chans. Jag ser bara en utväg just nu och det är att snabbt byta partiledare för socialdemokraterna och verkligen ladda inför valkampanjen som snart startar!

Så....vad vill jag nu säga...jo, tänk Er verkligen för när Ni röstar! Rösta på det parti som Ni anser främjar Er...låt inte eventuella personer stå i vägen. Kom också ihåg att detta med partipolitik är inget vi måste övertyga varandra om för det som är bra för mig är kanske inte bra för Dig....vi har alla våra egna förutsättningar!

Vad är det?Jo, det är gräsmattan på Jansbo en tidig morgon. Jag har krupit runt en del den här helgen men det har det varit värt, ibland får man offra sig för konsten!!!

Självklart har jag använt stativet mycket, det ger en onekligen möjlighet till bättre bilder dock saknar jag den närbildslins jag försökte handla förra veckan men som inte pojken i butiken riktigt förstod vad jag menade. Ska beställa en sån från net-on-net när nästa bidrag kommer....den kostar bara ett par hundralappar men ska tydligen kunna vara en bra ersättning till macroobjektivet tills man vunnit på lotto! Ska berätta när jag fått hem det om det är så!!

Det har för övrigt varit en ganska hektisk helg. Jag har läst 80 romaner samt planterat om 93 tomatplantor! Nu förstår jag att några tror att jag ljuger me det gör jag inte däremot kanske jag undanhåller Er en del av sanningen...Den här boken fick jag av min styvdotter i födelsedagspresent....superbra!!!!!


När det gäller tomatplantorna så är det dagsens sanning....av de 96 frön som jag stoppade ner så kom alltså 93 plantor upp och det var dags att skola om dom i helgen! Jag tog givetvis med dom till torpet i förhoppning att kunna stå ute och greja med detta. Jag hade sett ett tips i tidningen Land om hur man kunde göra krukor själv till plantorna och sambon tyckte att jag skulle ge Er en liten instruktion med bilder....
Ta en vanlig dagstidning, vik upp nederkanten, ta fram plantan och lägg jord på tidningen.

Lägg på plantan, spraya ordentligt med vatten, vik upp nederkanten över jord och planta och forma som en liten cylinder runt plantan.

Rulla ihop hela tidningen och fäst sedan ihop med en tejpbit!


Förarsätet.....av Muriel Spark.

Ja, vad ska jag säga om denna bok som kom i ett anonymt brev i min brevlåda förra veckan? Den är mycket speciell....

Jag kan inte säga att det blev en favoritbok men jag älskade den. Den väcker alla mina motsägelsefulla känslor på ett sätt som jag inte själv förstår!

Jag läste den från pärm till pärm vilket i och för sig inte säger så mycket då den bara är på ca 120 sidor men jag ville inte släppa den förrän den var klar.....

Den handlar om en kvinna som ska göra en resa och inhandlar mer än gräsligt färgglada kläder inför densamma. Redan från början märker man att hon har ett mycket märkligt beteende och att hon verkligen gör allt för att uppmärksammas av sin omgivning. Man får följa henne på flygplatsen, planet, hotellet. Man får följa med henne på destinationen där hon ska ut och shoppa saker till familjen medan hon i själva verket hela tiden planerar att bli mördad...

Jag ska nu se till att sambon läser den när han är färdig med Arn-serien och då ska jag be honom att göra en kommentar här nedan!

Åse......av Denise Rudberg.

Jag tror att jag nu läst alla böcker Rudberg skrivit och det som faktiskt är roligt att de på ett eller annat sätt hänger ihop trots att de fungerar fristående...det är bra gjort tycker jag!

Hennes böcker går väl in under kategorin chick-lit måste man väl påstå och jag gillar att sticka emellan mina deckare med en sån. Den här irriterar mig dock i början för det känns som att detta är en produktplacerad roman. Hela tiden rabblas det upp vilka märken det är på kläderna som denna Åse sätter på sig när hon ska ut på olika uppdrag och det är helt ointressant för mig då jag inte känner till dessa märken...boken får mig heller inte att bli nyfiken!

Handlingen i sig är ganska förutsägbar men det ska den väl vara i denna form av litteratur tror jag bestämt! Åse som är lillasyster till Mathilde som förr boken hette vill ha barn men inte nödvändigtvis en man...ligger väl också i tiden...hon träffar en naturfotograf som far land och rike runt, han befinner sig oftare på andra sidan jordklotet än i sängen där hon vill att han ska vara så han kan befrukta henne....sen uppfattar jag väl att han är förbrukad!!!

I inredningsbutiken som hon driver tillsammans med sin syster så träffar hon en kvinna som behöver hjälp att inreda sin nya östermalmslägenhet som de ska använda när de inte bor på godset i Värmland. Att Åse ska bli kär i kvinnans make är väl oundvikligt....det äkta paret gifte sig ju ändå bara för att det var kul....

Ja..i den här stilen fortsätter boken och jag är nog mer svårroad än jag brukar av Rudbergs böcker!

Men kanske behöver man vara lite yngre än jag när man läser detta....och lite mindre realist än jag!!! Svärdotra har nu fått låna den och det ska bli spännande att se vad hon tycker om den...jag förväntar mig att hon kommer med en kommentar!!!

Kajsa trivs som bondkatt! Vi törs

MMS

Kajsa trivs som bondkatt! Vi törs inte berätta att vi ska tillbaka till stan och verkligheten senare idag. Vädret idag är grått men det passar oss ganska bra för vi behöver göra en ordentlig städning inomhus...vi får ju snart långväga besök!


Vi har det toppen i torpet!

MMS

Vi har det toppen i torpet!


Nu har jag fått ett stativ till ka

MMS

Nu har jag fått ett stativ till kameran! Nu gäller det bara att pippisarna kommer! Här förbereder vi inför eftermiddagen då vi ska fira födelsedagar och påsk med familj och goda vänner! Mot potatisskalaren!


Glad påsk!

MMS

Glad påsk!


Skärtorsdag!

Ja, vad denna dag har i sitt sköte kan man ju bara ana....jag lever ju med en man som har finskt påbrå och det vet vi ju alla att detta är den inofficiella nationaldagen för finnarna...eller? Dock har jag ju lång erfarenhet av detta då mina barns far , min allra bästa vän (tills förra helgen då jag missade hennes födelsedag) och ytterligare 2 goda vänner ( som dock i år valde att fira nationaldagen på plats i Finland) också är från Finland så jag tror jag ska kunna klara även detta år!Jag bestämde mig dock för att inte jaga livet ur katterna för att få upp dom på kvasten och åka till Blåkulla dels är förkylningen inte tillräckligt bra för att åka denna långa resa och katterna gillar inte att åka nånstans egentligen så vi nöjer oss med att ta dom till torpet!!!

I morgon klockan två så äter vi lite mat, det blir inte så märkvärdigt för det finns det inte kraft till..däremot ser jag fram emot tårtan den bakar Anna....jag lovar att skicka en bild på den i morgon!!

Jag hade tänkt klä en björk med de där påskfjädrarna som legat uppe i ett skåp hur länge som helst, sambon skåp för att vara mera exakt, de låg INTE där längre...däremot låg killarnas pappas skor som eftersöktes i februari till begravningen där...underligt ställe men allt som inte är stulet kommer igen brukar man säga!!!

Familjens unga har framfört önskemål om att få påskägg....det kan Ni glömma...Ni får bara innehållet!!!Nu hör jag att sambon duschat färdigt sin underbara kropp så det är väl dags att jag börjar göra resten klart även om det naturligtvis var trevligt att umgås med Er en liten stund! När påsken är över ska jag bli lite mera seriös igen och berätta om mina framtidsplaner...för såna finns numer!!!Den här bilden togs när sambon provade på skidorna från anno dazumal förra helgen!En av de...

...många och fina tulpaner jag fått!!!


Tack för alla...

...gratulationer både här i bloggen...i brevlådan och i telefonen!! Det har onekligen piggat upp mig lite i denna evinnerliga förkylning!!

Idag ska jag till doktorn och jag hoppas att han har nåt trevligt att säga eller åtminstone att han kan ge mig några goda råd om hur jag förbättrar immunförsvaret!

Jag ska tråka ut Er genom att ge en liten kort lägesrapport...jag är fortfarande rejält förkyld...näsan är lagom klibbig och tät och nysningarna är...regelbundna kan man säga!!! Jag har några samtal jag måste ringa men jag drar mig för det för jag har inte hittat snörena till öronpropparna som någon mot min vilja placerat i mina öron...jag hör ju för sjutton gubbar inte vad som sägs i luren!!!

Vad gäller bilden igår på den märkliga frukten eller grönsaken så ger jag Er ytterligare en bild idag så Ni får perspektivet gentemot andra frukter....själv har jag absolut ingen aning om vad det kan vara däremot har jag hittat några tjejer som bor och lever i Alanya som bloggar varje dag...tror jag ska be nån av dom att titta in i min blogg och kolla omde känner till dom. Skulle vara så kul att få veta vad det är för de är otroligt vackra!!!Medan jag satt och letade lite bilder till dagens blogg så hittade jag den här bilden...

...att sätta?

...underbart härlig färskpotatis från Jansbo! Tänk om tjäle och sånt gett sig den här helgen då skulle man kanske kunna peta ner några potatisar...om inte annat så ska jag lägga ett gäng i äggfack och förgro och när jag tänker efter så är det nog bäst att mina potatisodlarplaner stannar vid det!!!

Till sist vill jag bara dela med mig av en härlig sommarbild....Vad tror Ni...finns det nån skatt där vid slutet av regnbågen?

Dagens inlägg...

...får ställas in på grund av sjukdom!!!

Vi hörs i morgon istället!!!!


Tills dess har kanske någon kunnat komma på vad detta är för nåt...frukt eller grönsak och vad använder man den till???

Idag är det den sjätte april!Vad är det då för speciellt med den dagen? Jo, för mig är det lite speciellt för den sjätte april för ett antal år sen drog jag mitt första andetag!!

Det kommer dock inte att firas idag utan den som fira med mig IRL får ta sig till torpet på långfredagen för då dukas det upp ett litet bord med lite mat och tårta bakad av svärdotra ;)...klockan två är Ni välkomna!!!

Men telefonen har gått varm härhemma idag och mobilen har skrikit flera gånger.....tack allihopa!!!

Bilden ovan tog jag av Lisa i helgen när hon låg på gräsmattan och snusade...måste säga att det är en av de bästa bilderna jag har av henne!

Förkylningen kom förresten som en present till mig i morse...halsen gör jätteont och snuvan är härlig....men kom på att jag ska nog be sambon köpa allergitabletter i present åt mig för det skulle lika gärna kunna vara allergi eftersom det bröt ut efter en helg utomhus!!

Ha det gott!!

Hemma igen!

Vi är hemma i stan igen utvilade men också uttröttade! Inlägget här får nog bli ett av de kortaste jag skrivit...måste in i duschen!!!!

Syns i morgon när jag tömt kamerorna på bilder!!!

Våren har kommit till torpet också

MMS

Våren har kommit till torpet också! Dumt nog tog vi inte shortsen med oss. I skuggan har vi 15 plus så då kan man ju bara ana hur varmt det är i solen! Straxt kommer son K med flickvän och då blir det grilla! Att jag sen glömt min allra bästa väns födelsedag...ja, det är väl nästintill oförlåtligt! Men en stor kram till K och hoppas gåvan till belåtenhet!


Plötsligt händer det...

...ja, inte att jag vunnit på nån trisslott men medan jag satt här och funderade på vad jag skulle skriva så här tre dagar in i april så damp det ner en massa trevliga saker i min brevlåda!!!

Först och främst så fick jag paket nummer två från min hemliga bokvän...allt om detta finns att läsa och Ni klickar
....HÄR!Detta innehåll passar mig perfekt...det bara vet jag! Jag var lite orolig att min hemlige vän skulle ta illa upp då jag inte gillade den förra boken nåt vidare men samtidigt är detta en fantastisk chans att faktiskt få hitta nya författare som man inte skulle välja själv och ibland lyckas det och ibland inte!!!
Jag tror dessutom att min vän börjat förstå att jag just nu är inne i en rörig period där jag har svårt att komma ihåg vad jag ska göra för hon/han har skickat med ett litet block med post-itlappar, precis såna som jag tänkt gå och köpa för att skriva små kom-ihåg till mig själv och sätta på spegeln...som t.ex...ring K....ring doktorn...ring frisören...osv. Nu slipper jag komma ihåg att köpa sån lappar...helt perfekt!!

Förresten så måste jag berätta hur vi gjorde en jul för många år sen som faktiskt fungerade över förväntan och som man kan praktisera året om. Jag tog just såna små lappar och skrev allt som skulle uträttas inför julen här hemma...städa badrummet...damma bokhyllan...tömma kattlådan (det gör vi lite oftare än bara till jul)...bädda rent i sängarna..ja, allt möjligt. Sedan fick alla familjemedlemmar bestämma själva vilken lapp och vilket uppdrag de ville utföra, det var ganska spännande för helt plötsligt var det roligare att städa för man fick själv välja vad man ville göra och inte bara få en förälders uppmaning och jag lovar att alla barnen överraskade med att välja saker jag aldrig hade tänkt på att tilldela just dom!!

Åter till bokpaketet...J.D Robbs är jättekul för henne har jag tänkt läsa. Ja, alltså det är en pseudonym för Nora Roberts, jaghar ett par böcker liggande av henne...men på engelska så det kan ju vem som helst räkna ut att de aldrig blir lästa av mig i alla fall!!!

Tack snälla bokvännen!

Vinna på trisslott jo, det vore ju härligt naturligtvis men inga pengar i världen kan ersätta den känslan av att öppna detta brev och läsa...Så många i min riktiga närhet har drabbats av bröstcancer så faktum är att jag tänkt en del på detta sen jag var på undersökningen. Jag ska inte säga att jag gått och oroat mig för det har jag inte men tanken har dock dykt upp...varför skulle jag komma undan? Nu är jag glad och tacksam över att vara frisk och många av mina tankar idag går till Er som inte haft samma tur som jag...jag håller alla mina tummar och tår för att allt ska gå bra!

Vädret här i Västmanland är idag mycket härligt vilket innebär att vi tar den lilla bilen.....och åker ut till torpet! Förhoppningsvis så ska det väl ha minskat med snö även därute med tanke på att det varit så många plusgrader denna vecka. Vore skönt att få klippa hallonhäcken som inte blev klippt i höstas. Funderar på att köpa med lite narcisser och sätta i en kruka därute för nästa vecka är det ju faktiskt påsk!!

Men allra första ska jag på bildterapin samt handla med mig lite som vi behöver i helgen. Vi får besök av äldste sonen och hans flickvän i morgon... de trodde sig vara hungriga framåt kvällen och det tror jag att vi ska kunna hjälpa dom med att bli av med...hungern alltså!

Jag får ju inte glömma att hämta sambon på jobbet kom jag just på!!!!

Torsdag!

Oj, vilken himla kul rubrik jag fick till idag...månne den få det stora rubrikpriset  i framtiden kanske?!

Den rara lilla datorn kom tillbaka igår, frisk och kry med ett nytt moderkort och allt som fanns i den när den åkte till doktoren var kvar!!

Har gått igenom alla foton jag tagit under tiden som jag inte kunnat lägga över på datorn och det var ju några stycken...en hel vecka ju!!

Måste först visa hur det såg ut för en vecka sedan i torpet när vi kom ut för att sätta på lite värme inför helgen....observera att detta ligger endast dryga 2 mil från Västerås....Man ser att det är välbesökt av fyrfotingar när vi inte är där...vi hittade både rådjur, hare och älgspår!!!

Kajsa var inte helt nöjd igår heller trots att hon fick ta upp den största delen av inlägget så idag kommer en mera smickrande bild....Här ligger hon inkrupen ordentligt i vårt överkast, som inte är pålagt på sängen, alldeles bredvid henne finns ett elelement som brassar för fullt....behöver jag berätta att detta är nog den mest frusna katt som någonsin funnits!!
Hon ligger gärna mellan oss och under täcket på nätterna!
Jag älskar att vädra med balkongdörren på vid gavel, då går hon in i tonårsrummet och sätter sig på ett litet bord som står precis framför elementet...där sitter hon och trycker till dörren stängs!
Eljest öppnar hon en garderob i hallen och kryper djupt ner under handdukarna som huserar där!!

Visst är det härligt med djur???

Kajsas onsdagstema!

Igår var det ju tisdagstema och Lisa fick vara med...jag lovar att det var inte populärt hos Kajsa...Så därför lovade jag att hon fick vara mitt onsdagstema idag! Hoppas hon snart blir på bättre humör för fortfarande ligger hon i garderoben och sover!

Annars då? Jo, inga aprilskämt har ramlat på mig...såvitt jag vet!!

Just nu ringde sambon och talade om att vår älskade dator är på väg hem från doktorn...han kommer hem efter halv sex ikväll...märks att den doktorn inte jobbar inom Västmanlands läns landsting!!!