Ibland går det undan.....

Många av som följt den här bloggen under åren vet ju att vi valt en annan boendeform än de flesta. Blivande och jag flyttade ihop i hans tvåa för snart tio år sen med våra respektive barn som då var 15, 13 och 9 år. Barnen, 2 killar och en tjej, fick dela sovrummet och vi hade en 140 cm säng i det förhållandevis stora vardagsrummet.

Vi skulle prova om det fungerade och det gjorde uppenbarligen eftersom vi bor kvar!!!! Nå, sönerna har ju flyttat vartefter de tagit studenten och fått jobb. Dotra har varit ensam kvar nu sen 2008 och visst har vi fantiserat om hur det skulle bli när vi skulle få eget sovrum men det har känts avlägset. Hon har också gjort ett annat gymnasieval till skillnad mot killarna som valt yrkesinriktade utbildningar och vi har väl ställt in oss på att ha henne hemma lite längre än till studenten.

Ödet ville dock något annat och förmodligen flyttar hon hemifrån inom nån vecka bara....

Det är många känslor som rör sig inom både mig och Blivande och det av olika skäl. Dels för att det är en tråkig händelse som gett upphov till denna flytt men också för att i allt det tråkiga så finns en glädje hos henne att få bli vuxen och även få dela sin vardag med pojkvännen istället för med oss. Självklart kommer det att komma dagar där det inte är lika skoj att ha flyttat hemifrån, det har vi väl alla känt, men flest dagar i glädje hoppas vi förstås på!!

För oss innebär det att vi helt plötsligt får ett sovrum och ett bautastort vardagsrum....och det mycket fortare än vi anat, så snabbt att jag inte riktigt har landat i det men....vi måste köpa en tv till ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback