Fredag igen!!!

Ytterligare en vecka har lagts bakom mig!!
Men vad har jag gjort med den...inte ett dugg!!! Kanske måste jag börja använda den blog på det sätt att jag skriver in allt jag gör, för inte kan det vara så att jag bara låter livet passera och glömmer bort att utnyttja det och göra nåt utav det?

Om jag skriver ordentligt vaje dag så kan jag ju sätta mig och summera varje fredag...titta här Kajsa vad du gjort denna vecka....men tänk om det inte står nåt...att det faktiskt är så att jag håller på att slarva bort mitt liv???

Idag har jag dock tagit bort ett litet dåligt samvete från mina axlar...den där högen bredvid soffan som bara växt och växt...men var gör jag av det som blev över? Stuvar upp det på nån hylla längs taket i hallen....jepp, så får det bli!!!

Igår ringde jag mycket ivrigt till Panduro för att kanske kunna ordna en sk baklängesintervju som kanske skulle kunna leda till en praktikplats. Efter tre samtal dit så gav jag upp, butiksansvarige var hela tiden upptagen och kunde inte prata med mig. Sånt kan faktiskt däcka mig totalt...jag orkar liksom inte ta flera motgångar. Tyckte faktiskt att jag var ganska duktig ändå som ringde så pass många gånger!!

Mitt favoritprogram på teve just nu är Du är vad Du äter. Jag beundrar de människor som ställer upp i teve och är så totalutlämnande. Det var så tårarna kom i mina ögon när den unga mamman insåg vad hon utsatte sin son för....sockerbomber!!! Men hon övervann allt detta och lyckades ändra sina vanor!! Varje vecka tycker jag att jag lär mig nåt nytt....nåt nytt när det gäller vad man kan äta, nåt jag kanske inte tänkt på!! Nu vet jag inte om det är det som gjort att mitt midjemått minskat med tre centimeter...men hoppas kan man ju!! NU är det bara X cm kvar till acceptabelt midjemått!!!

Under eftermiddagen idag ska jag ta en promenad ner till ICA-Ettan och hämta de böcker jag beställt från Bokus....bland annat flera böcker om just GI...mycket intressant!!

Vardagstankar i november

Helt plötsligt utan förvarning var vi inne i november, vart tog detta år vägen?

Gjorde det vackra höstvädret att jag tappade bort tiden...att jag inte märkte att det var dags att vända blad i ICA's traditionella almanacka??

Ja, då är det snart dags för yngste sonen sextonårsdag, han fyller den sextonde i denna månad. Vad ska vi hitta på att ge honom detta år...kanske ska mamma ta med honom ut på en shoppingtur...et par nya skor och kanske en snygg vinterjacka. Ja, jag får väl försöka luska litegrann med honom.

Vädret här i dag är soligt och vackert, det var ruskigt grått och disigt i morse när jag vaknade men det har bara blivit bättre timme för timme idag!! Det blåser en del...men det är ju höst!!!

Ikväll ska vi, sambon och jag, äta linsbiffar det är så jättegott!! Idag tror jag att jag kokar lite fullkornsspaghetti till och så gör jag den vanliga såsen med turkisk yoghurt som jag blandar med lite Sweet chilisås och riven vitlök!!!

I morgon är det åter kurs, endast några veckor kvar på den vilket jag tycker är ganska skönt eftersom det inte gav mig så mycket som jag hade förväntat mig!!!