Gamla hundar!!!!

I natt vaknade jag av att hela sovrummet lystes upp och det mullrade rejält utanför. I grunden är jag egentligen inte rädd för åska men som jag berättat tidigare så sitter förra vårens upplevelse djupt i mig! Man är väldigt liten när åskan drar igång, jag försökte väcka Blivande men han hade ingen förståelse för att jag ville ha lite sällskap.....sov, tyckte han?!

Efter att ha läst en timme så somnade jag om och vaknade sen straxt efter åtta av att det fortfarande regnade. Lite sur blev jag för det var ju tänkt att vi skulle ut och plocka mera svamp idag!

När vi började hyra det här torpet så fick jag alltid gå ensam i skogen, Blivande tvärvägrade eftersom han blivit "tvingad" som barn att följa med i skogen men hittade aldrig något så han skulle aldrig mer gå i skogen sade han då... En gång följde han med mig och Svärmor i skogen men satt i bilen medan vi gick i skogen och plockade....

För en stund sen sa han....Du, jag går ut en sväng...Tio minuter senare kom han tillbaka med andan i halsen...Jag måste ha korgen det finns massor i skogen!!!

Så nu ska jag klä mig och så tar vi en tur i skogen i alla fall, vi kan ju inte bli mer än blöta. Förresten så tittar solen fram nånstans ovan molnen!!!!

Vad jag vill säga är att man kan uppenbarligen lära gamla hundar att sitta :D


Kommentarer
Postat av: Husfrun

Vad härligt med så mycket svamp!

Jag är inte direkt åskrädd, men när jag vaknar av det känns det ändå lite otäckt. Alldeles yrvaken så där.

Postat av: Anonym

Åh, när ska jag hinna ut och plocka mer tro!

2011-08-28 @ 22:24:09
Postat av: Ama de casa

Hoppas ni fyndade mycket där i skogen :-)

2011-08-29 @ 11:10:37
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback