Bladderibluttblogg!

Usch, det har varit så mycket be om hjälp och allt möjligt i min blogg senaste tiden så nu är det dags för en sån där som man kan kalla "Gott och Blandat"-blogg...om man nu tycker att det är gott...smaken är ju som baken som bekant!

I morse så tog jag mig en runda bland alla bloggar och kommenterade lite här och var...det är itne alltid jag gör det för jag vill verkligen ha nåt att säga....inte blaj-blaj som i det här inlägget!!! Hos en av Er så kom den här rutan upp med verifiering....förresten så verkar man behöva verifiera överallt nu!!!



Tanken slog mig...ett fängelse för spindlar...det vore toppen!!!

Jag har nämligen upptäckt att det är med spindlar som det är med spöken....vissa KAN se hur läskiga och farliga dom är...vissa ser ingenting!!! Jag och Svärdottern har nämligen upptäckt att massor av folk runt omkring oss ser inte dessa livsfarliga käftar som klapprar och slår när de kommer mot oss med sjumilakliv. De påstår att spindeln är mycket mindre än oss och inte alls farliga!!! Men...den gubben går inte vi på...det har helt och hållet med förmågan att se eller inte!!!! Nu pratar Yngste Sonen om att ta med oss till en psykologstuderande i Uppsala som ska bota oss från fobin....vilken fobi??

Idag fick jag också läsa om nåt som gav mig ordentliga spartips inför hösten. Man kan äta gräsand och det ska tydligen var jätteläckert!!! Jakten börjar i slutet på augusti och det är ju då vi börjar dra oss mot staden igen. Hemma i stan har vi nämligen en damm....folk kallar den ankdammen men det är gräsänder som simmar omkring där...det är jag säker på!! Jag har ju min prima fågelbok!



Alltså....skaffa en större frys och sen är det väl bara att sätta igång....eller kan jag ha missat nåt????



För i år lär vi bli utan svamp...skogen runt oss är gallrad så det brummar stora maskiner natten om hos mig. Ja, bli inte rädda nu Ni som vet hur vi bor...inte skogen precis vid oss...ännu i alla fall...men annars så!! Alltså måste vi ju ersätta den med nåt....varm andmacka...näe, jag lägger ner den här historian nu!!!

Annars....jo, med riskför att bli tjatig så är jag riktigt tacksam för det har ramlat in flera meddelanden på mejlen om att vilja delta i min lilla enkätundersökning! För Dig som missat så kan Du läsa om detta
HÄR för jag behöver fortfarande fler deltagare!!!

Nu ska jag ta kväller från datorn! Men...jag kollar med hjälp av ajfånen!

Kommentarer
Postat av: Karin

Förlåt mig, men jag hoppade över ett bra stycke där i din text.

Det vore verkligen bra med fängelse för spindlar i alla fall !!! ( Så mycket hann jag läsa. ;) )


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback