Mörkläggning

Åh, så bra jag somnade igår kväll, jag sov verkligen som ett litet oskyldigt barn när det kvart över tolv brakade till och jag stod rakt upp!!!!
Gardinstången valde att ramla ner med dunder och brak....varför har jag fortfarande inte en aning om men kanske är det något som inte vill att vi ska sova ordentligt ;)
Idag ska vi ta oss till Jysk och inhandla en mörkläggningsgardin så får vi se om det kan bättre på det hela...lite Loctite på gardinstången borde göra nytta ;)


Apropå mitt inlägg igår så kom en fundering från Tyratok om man som mamma kan älska till exempel Breivik som begick den fruktansvärda handlingen i Norge i somras. Tanken dök faktiskt upp medan jag skrev inlägget igår och min enda tanke var....Jag hoppas vid min Gud att någon älskar honom, hur svårt det än må vara. Handlingen han utförde är ju omöjlig att förstå och den kan man inte älska men man får ju inte blanda ihop personen och handlingen och detta fall är det ju dessutom uppenbart en mycket sjuk människa det handlar om.

Det börjar sakta men säkert närma sig en alldeles speciell dag för mig och planeringen är i gång för fullt vilket innebar att vi jag igår provlagade en meny till det speciella tillfället....och oj, så gott vi åt. Man kan nog säga att menyn är satt men att den ska förfinas lite ;)

Igår skulle jag fjäska lite för våra söta damer härhemma, de har ju haft lite svårt att acceptera att sängen flyttats utan att de tillfrågats innan så det kunde vara på sin plats med lite extra uppmärksamhet!!! Alltså köpte jag små söta möss 


De innehåller kattmynta vilket borde göra dom intresserade....dock tittade de på mig som om jag vore nåt som nyss landat från yttre rymden...så det får nog Kasper som bor hemma hos Ungsonen ta hand om!!!!

Ja, det blev ett blandat inlägg idag.....


Kommentarer
Postat av: TT

Den verkliga djupa grundkärleken man har till sina barn försvinner nog aldrig men handlingar som ger så djup sorg kan sätta den i annat perspektiv tror jag.

Postat av: Babs

............och här är det bloggledigt ser jag.

Kramis

2012-03-05 @ 10:19:25
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback