Min son är en mördare...

Jag brukar aldrig titta på Efter tio och det av flera anledningar, dels tycker jag inte att Malou är så bra som programledare och dels för att jag för det mesta faktiskt är på jobbet när det sänds. Idag slog jag på teven för att ha nåt att göra medan jag ligger här i sängen och har inte nåt annat att göra, jag fastnade på fyran för att det i soffan satt en kvinna som pratade gotländska och då väcks ju givetvis mitt intresse.

Kvinnan i soffan var en mamma vars son blivit en mördare då han med kniv stuckit ihjäl sin sambo. Vilken mardröm!!! Hon säger också att jag älskar min son trots det han gjort och här fastnar mina tankar....är det så???

Efter en liten mikroskopisk stund inser jag att hon har rätt. Oavsett vad mina barn gör kommer jag att älska mina barn vilket inte betyder att jag kommer att älska deras handlingar. Min kärlek till mina barn är villkorslös och så kommer det alltid att vara och det hoppas jag att de vet!!!!

Kommentarer
Postat av: TT

Vi har diskuterat det där på jobbet ibland... speciellt efter Breiviks dåd... älskar man sin son efter det..?

Postat av: Gun

Så känner jag också, kärleken till mina barn är villkorslös. Jag tänker alltid på att försöka skilja på sak och person, och när det gäller mina barn behöver jag inte ens tänka på det, för kärleken är så stark.

2012-02-18 @ 10:39:11
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: milouy

jag är magsjuk

2012-02-29 @ 20:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback