Gratis är gott!!

Oj, oj när andra gör saker så låter det så enkelt och när de gör om på teve hemma hos folk då går det ju som en barnlek...varför är det aldrig så hos oss????

Igår var vi på IKEA för att köpa ny bäddmadrass, resårsängarna hade vi ju redan köpt av Tyra, men sen skulle vi ju ha ben till madrasserna också eftersom vi avböjde att köpa Tyras järnsäng. När vi började kolla på detta så infann sig snålvargen i oss, det skulle gå på nästan fyrahundra kronor för bara ben till sängarna!!! Ligga på golvet var ju inget alternativ för vi är ju snart medelålders båda två ;)

Vi började titta på sängramar och hittade en för femhundra kronor som skulle kunna duga tills vidare men fortsatte att titta lite till för man ska ju inte ta första bästa och blev förälskade båda två...i en järnsäng!!!!

Efter många om och men så kom vi hem med sängen efter att ha utmärkt oss men den "roliga" historian behåller vi för oss själva för annars förstår Nu alla vilka Dumkopfar vi är...

Nu står sängen uppmonterad och vi skrattar så fort vi kommer in i rummet för....sängen är inte riktigt anpassad för vårt rum.......vi leker Prinsessan på ärten och vi kommer definitivt att få övertyga våra eventuella gäster om att det är ett vardagsrum som fungerar som sovrum. Just nu syns bara sängen!!!

Är det någon som är intresserad av ett datorbord Mikael eller en 60-talsbokhylla i teak så går det bra att komma och hämta för det får inte plats längre :P Kom ihåg att gratis är gott!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback