Sundbyholm

Vi hade en fantastisk dag vid Sundbyholms slott igår, inte så att solen sken och vi kunde ta oss ett dopp precis men att få träffas hela personalgruppen i lugn och ro utan att telefoner eller annat i den vanliga vardagen tränger på är guld värt!



Sundbyholms slott ser faktiskt inte ut som nåt slott eller så har jag läst Askungen en gång för mycket! Däremot har Prins Eugen gjort en av mina favoritmålningar just av detta slott, originalet hänger på Waldermars udde om jag inte minns helt fel ;)


Utsikten vi hade från vår konferenslokal gick inte av för hackor....



...och nog kan man förstå hur vackert det är på sommaren? Det går båtar till just Sundbyholms slott från Västerås på sommaren och kanske man skulle ta sig en tur?

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det såg ju mysigt ut även den här årstiden!



Kram och en fin helg!

Postat av: TT

Precis så tänkte jag när vi var där i november eller om det nu var i december.



Igår satt jag bredvid en man på bussen som satt och läste sina läxor, stenciler med sj-ljud och jag hade sådan lust att hjälpa honom stryka under på rätt ställen.

Tänkte minsann på dej då!!

2011-03-11 @ 10:37:11
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: ansepanse

ja på sommaren måste det vara makalöst vackert där

kramar

2011-03-11 @ 11:17:40
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Pia

Härliga bilder!! Visst är det skönt att "tillhöra" en grupp.. Jag är lika lycklig varje gång vi gör något tillsammans, hela arbetslaget.. Vi har två filialer så det är oftast på APT eller kick-off som vi träffas allihopa.. Det är guld värt!

Kram!

2011-03-12 @ 12:28:06
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback