Smarta köp!

 Allt som oftast läser man i tidningarna om hur folk blivit lurade när de köpt något på nätet. De har blivit lovade en videokamera men packar upp en tegelsten när de får varan de redan betalat för till ett konto som kanske redan är tömt och avslutat.

Själv är jag rätt försiktig när jag handlar på nätet av privatpersoner, är det små summor kanske max en hundralapp så är jag väl inte så orolig utan snarare så tänker jag att det är jag beredd att förlora men skulle jag handla för större summor så vill jag ha någon form av garantier och det kan man ju faktiskt få numera.

Kortbetalning hos Payson





Payson är ett företag som man bland annat kan anlita för fakturabetalning när man handlar på Tradera. Det fungerar på det viset att jag som köpare sätter in pengarna på ett Paysonkonto och då får säljaren ett meddelande om att jag satt in pengarna och kan skicka varan. Sen har jag som köpare några dagar på mig att godkänna det jag handlat och när jag gjort det så får säljaren sina pengar. Det känns mycket tryggare för då vet jag att jag inte behöver betala skjortan för en tegelsten!



Kommentarer
Postat av: Nancy

Använder också Payson, kanonbra tjänst.



Ha en fin dag, :)

Postat av: Ingrid

Payson är riktigt bra!!

2011-03-05 @ 16:14:06
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Babs

Jag har aldrig handlat via nätet och skulle jag det så blir det nog via faktura om det går.

Jag har TV i sovrummet och det är därför jag somnar ifrån TV´n jämt.

Kram

2011-03-06 @ 09:16:20
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback