Igår var det lördag..

...och det var ett riktigt vackert väder ute så länge jag höll mig i vardagsrummet men när jag kom ut i köket så hamnade jag direkt i ett riktigt blåsväder!! Jag hade ett uppdrag som bestod i att sätta upp inbjudan på olika anslagstavlor häromkring....vi ska nämlingen ha Öppet hus på jobbet på onsdag...så är Du sugen på att läsa SFI är Du välkommen att se vad vi kan erbjuda!!

När "lapparna" var uppsatta så tog vi oss en tur till IKEA för vi tänkte att kanske börjar de rea ut saker eftersom varuhuset ska flytta till andra sidan staden om en månad och ryktena säger att de inte ska ta med sig något från det gamla varuhuset! Någon direkt rea var det ju inte men man märker att varuhuset är lite tommare än vanligt och tomhänta gick vi ju inte därifrån!!!

Min feghet visade sig också...jag var helt övertygad att bredvid mig gick en annan bloggare från Västerås men hur gör man för att ta reda på det? Jag gjorde ingenting....förrän jag kom hem...då läste jag hennes blogg och konstaterade att visst var det
Tyra Tok...nästa gång ger jag mig till känna för detta var nämligen andra gången...så tredje gången gillt!

Vad händer idag? Blivande ska arbeta och jag får väl ta och städa lite medan Dotra tvättar och städar sitt rum...men först lite frukost och en film ;)

Kommentarer
Postat av: Pia

"ko ut i käket"??? Jag försöker lista ut vad du menar.. ;o)

Så synd att du inte gav dig till känna.. men jag kan förstå det. Man vill ju vara helt säker på att det är rätt person innan man säger hej! :o)

Postat av: Pia

Sv: vill bara poängtera att jag INTE röstade på någon låt överhuvudtaget.. Men jag gillade Saades bättre än Dannys.. och det var ju de som stod mot varandra på slutet! Sen ÄR han sötare än Danny också! Hahahah..

Jag gillade Swingfly's låt... Den har jag nynnat på hela förmiddagen! :o)

2011-03-13 @ 14:24:29
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: ansepanse

synd att du inte vågade ge dig tillkänna då

Sv: tack

kramar

2011-03-13 @ 17:41:45
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: TT

Haha, jag förstår inte hur ouppmärksam jag är egentligen!?

Jag hade i alla fall röd jacka och gubben blårutig skaljacka, var det vi?

Vi kan ju inte hålla på på det här viset, vi ska ju snart betonga! :o)



Jag trodde också det skulle vara mer rea än det var.

2011-03-14 @ 15:47:45
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback