Skogsguld

Skulle så gärna vilja skriva ett vettigt inlägg idag men...just nu är jag fullt upptagen med att analysera det som händer i mitt liv just nu och jag anar att Ni kanske inte tycker att det är så intressant att ständigt läsa mina lyriska inlägg om detta med LCHF....men det är faktiskt så himla bra och jag mår så bra i själen!

Värk har jag idag också men det är nog lite mindre så jag står ut och kommer att jobba mina timmar som jag får lön för. Jag arbetstränar ju fortfarande men det tar slut den sista juni och då kommer jag bara att jobba 7 timmar i veckan. Det är inte så mycket men då får jag lite tid att lägga på mig själv och på torpet. Det är ju första sommaren på fyra år som jag inte bor därute så faktiskt ska det bli skönt. Detta är också något vi budgeterat för så det är inte nån ekonomisk katastrof heller!

Läser i tidningarna att skogens guld börjat titta upp och det måste vi ju ut och fånga! Det innebär också att man får motion utan att man märker det.....sånt gillar jag!!! För mig måste motion vara roligt annars orkar jag inte något...jag har ingen uthållighet för trista saker! Sen måste det erkännas att min konditon märkbart har försämrats denna vinter men jag har fått göra ett val, motionera eller jobba. Det är en av de saker jag hoppas få ätgärda under sommaren och att kroppen bara blir lättare och lättare kommer ju inte att försämra möjligheterna!

Jag gillar mitt liv just nu!!!!

Uppdatering: Min garderob har blivit större.....eller så har jag blivit mindre....hur som helst har jag mer kläder att välja mellan.....oj, oj vad jobbigt!!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Lycka till med guldjakten!

Postat av: Majsan

Jag önskar jag kunde det där med svamp... :( Men den enda gången jag testade- kan ha varit hösten -85 - höll det på att sluta illa.

2011-06-21 @ 23:41:31
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Ama de casa

Oj, oj... Alla dessa beslut, vilka kläder ska du nu ta?

;-)



Grattis till att du mår bättre och att du gillar ditt liv :-)

2011-06-22 @ 09:48:00
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Bara Jag

Visst är det underbart när livet ler mot en igen - nästan så att ögonen tåras!

2011-06-22 @ 09:57:26
URL: http://blogg.rhode.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback