Nätbesök!!!!

Idag är jag ledig från jobbet men har en massa saker jag måste göra....det är en alldeles speciell helg som stundar!!!

I morgon eftermiddag när vi kommer hem från jobbet gissar jag att det kanske sitter ett gäng hungriga nätvänner på gården och då ska det langas fram lite käk!

2004 var första året vi träffades här i torpet och sedan dess har vi träffats i Jansbo en gång om året. Först var det Power meet som drog men nu är det sällskapet som lockar ;) Vi har Bettan från Motala,
Micke från Ö-vik och Eva från Kir...näe, Luleå med sambo och så jag och Blivande. En del år har det varit flera men detta är kärnan i träffen :D

Vad som händer när vi träffas...ja, det som händer i Jansbo det stannar i Jansbo....men trevligt har vi alltid! Många glada skratt har det blivit genom åren!!

I år blir det lite annorlunda när det gäller maten eftersom vi faktiskt är fyra stycken som äter LCHF men jag lovar att de som inte gör det ska få en potatis till maten ;)

Men idag har jag som sagt att göra. Jag ska baka Oopsisar och frukostmuffins samt göra en bautastor bunke med coleslaw. Jag måste också fixa lite till i trädgården så den är presentabel, städa lite inne så folk kan sova där. Dasset måste städas..ja, egentligen har jag inte alls tid att sitta här!!!!!

Vädret är vackert och ska så vara under hela helgen vilket vi tackar för, på söndag är det nämligen dags för nästa besök. Då kommer Anjocapi med familj hit och självklart ska de också få sig ett skrovmål innan de drar vidare till Huvudstaden!

Som Ni hör...det är fullt upp!!!

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag tror allt jag överlever LCHF ;)

Har nyss ätit nästan sånt, jag fuskade med kroketter bara s



Syns i morgon!

Jag får ha nån öl på kylning åt er ;)

Postat av: Gun

Vad roligt, hälsa till Pia.:D

2011-07-06 @ 20:50:02
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Majsan

Om jag inte varit upptagen i morgon och på fredag - gissa vem som skulle komma och tälta då? Fick nämligen en förfrågan om jag ville vara med på ett tälthörn ;)



Men det får bli en annan gång...



Ha nu så underbart trevligt och servera många sköna bilder.. med och utan hjälm :P

2011-07-06 @ 21:16:52
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Pia

Det ska bli så kul!!! Jag sms:ar dig i morgon när vi åker från Mariestad, men det blir på fm. Har inte kollat hur långt det är än.. Kram!

2011-07-09 @ 13:28:55
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback