Kom av mig....

...hade tänkt skriva en blogg om de sista dagarna på vår resa men jag kom av mig. Det svårt att skriva om en härlig upplevelse medan man vet att det finns de som haft en fruktansvärd upplevelse!

Mest lider jag med mamman, jag kan inte förerställa mig hur hon mår just nu....att veta att ens son tagit livet av kanske hundra människor.....

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Jag har samma tankar. Och jag kan inte förmå mig att tänka på annat än vad som har hänt. Enda trösten är att det inte står islamistiska grupper bakom, för då hade helvetet verkligen brutit loss. Rasism, fientlighet etc etc. En klok man (han intervjuas om fakta ofta och mycket i norsk direktsänt tv just nu, men jag har inte fått med mig titel eller namn, men han verkar vara expert på detta med terror) sa att detta att det var en norsk höger-extremist kanske kan få folk att inse att alla människor kan agera likadant, oberoende av religion och kultur.

Postat av: Afrodite

Fruktansvärt tragiskt och oerhört skrämmande! Usch och fy!

Kram på dig!

2011-07-23 @ 19:33:22
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Sv: Jag Googlade lite info i går, mest för att jag inte ens visste hur man gick till väga för att göra kaffet med en pressobryggare. Men vad för info är det du vill ha? Jag är rätt bra på att Googla fram det mesta. ;) God morgon!

2011-07-24 @ 08:26:49
URL: http://svorskan.se
Postat av: Zarah

Jag har också sänt tankar till gärningsmannens mamma. Om det finns en pappa och syskon har inte framgått.

2011-07-24 @ 10:20:51
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Svorskan

Sv: Jag läste hos Dr Dahlqvist en gång i världen ;) att te blir så liten mängd (även om det finns kolhydrater i - JAG vet inte) att hon i varje fall inte tar hänsyn till det. Just kaffe känner jag att det kan jag ju ändra på (har köpt en pressokanna nu - och kaffet blev jättegott. Köpte även speciellt kaffe för ändamålet). Te dricker jag bara ca tre koppar i veckan. Men klart, lakrits till ex innehåller mycket kolhydrater, så när jag dricker lakritste får jag säkert i mig lite.

2011-07-24 @ 13:18:43
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback