Mitt hjärta stannar här!

Igår tog jag mig friheten att hoppa över bloggandet...så måste det få vara ibland. Jag satt faktiskt och väntade på att TV4 skulle ringa och vilja ha med mig i blogglaget i Fångarna på fortet men uppenbarligen är jag inte tillräckligt blond ;)

Vi hade en underbar nyårsafton som varade i nästan tolv timmar i våra härliga vänners sällskap. Vi började med en middag hemma hos dom som bestod av en underbar räkcocktail till förrätt som efterföljdes av ugnsbakad laxfilé med blåmögelost emellan, till det serverades vi pressaad potatis och senapssås...gott! Sen kom en riktig höjdare...Lime- och kaktussorbet med björnbär "dränkta" i ett gott mousserande vin....det kallar vi en perfekt nyårsdessert!

Efter det tog vi den privata taxin till teatern (Ungsonen kom och körde oss :love: ) när vi kom dit trodde vi först att vi skulle sänka medelåldern rejält men vartefter det närmaste sig startskott så ramlade den yngre publiken också in så till sist hamnade vi nog precis mitt i åldersstegen....och egentligen har jag inte en aning om varför jag nämner detta, antagligen för att jag skulle önska att fler yngre provade denna form av underhållning!

Föreställningen var mycket speciell och jag gillade den helskarpt, skulle vilja se den igen i slutet av april när den utvecklats för det var trots allt premiär. Andemeningen var att det spelar ingen roll var man är så blir det inte bättre än man gör det till. Mitt hjärta stannar här....i Västerås och det är så jag känner det. Jag vet, precis som Ni, att jag är född på Gotland och bodde där tills jag var arton år, då drog jag vidare på nya äventyr och 1983 ändrades min folkbokföring till Västmanlands län och Västerås kommun....och Västerås är min stad och Här stannar mitt hjärta! Visserligen så svarar jag alltid Gotland när någon frågar varifrån jag kommer, det går på rutin....men det är i Västerås jag lever, bor och andas. Här har jag mina nära och kära...barn och Blivande och vänner. Jag tror dock att jag var den som kanske gillade föreställningen mest men det berodde nog på just detta...den fick mig att tänka och verkligen värdesätta mitt liv...här i Västerås!

Efter teatern var vi lite olydiga, det måste man få vara på nyårsafton :D vi skulle ta bussen hem till oss men missade första så vi gick till Kinakrogen och  tog en öl medan vi väntade på nästa buss...då passerade helt plötsligt två buss 91 utanför fönstret, precis efter varann...hej och hå! Vi passade nästa buss ordentligt så i god tid stod vi vid hållplatsen när en taxi gled förbi...och plötsligt satt vi en taxi på väg hem till oss....i en taxiklädd taxi som körde oss svart.....det kallar jag olydigt ;)

Väl hemma gjorde jag i ordning våra musslor, ostron, havskräftor, kräftstjärtar och räkor....sen njöt vi i fulla drag!

Vid tolvslaget skålade vi och Blivande gick ut med sina thailändska ljuslyktor och höll på att elda upp hela föreningen men en vindpust räddade honom i sista stund (skojar kanske lite) och fram emot två eller halvtre så klädde sig våra vänner i varma kläder och gick hem till sig....efter en härlig nyårsafton!!

God fortsättning på Er alla!


Kommentarer
Postat av: TT

God fortsättning till dej också!

Postat av: Pia

Låter ju som en helt perfekt nyårsafton.. :o)

Jag har också anammat Umeå som MIN stad. I 21 år har vi bott här nu, längre tid än på något annat ställe. I min hemby bodde jag liksom på heltid tills jag började gymnasiet och läkarsekr-utb. Då blev det mest helgerna.

Men, precis som du.. jag säger också att jag är från Yrttivaara när någon frågar varifrån jag kommer! :o)

2011-01-02 @ 13:45:07
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Nancy

Låter trevligt, god fortsättning till er med,, :)

2011-01-02 @ 13:51:23
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Ingrid

God fortsättning till dig också!

2011-01-02 @ 14:22:19
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Anna

Du verkar ha haft en alldeles underbar nyårsafton.

Pst, en vän till mig skulle också släppa upp en sån där Thai ballong, den fastnade i elledning och sen i ett träd där den började brinna ;-)

Vi kanske har lite mer å lära från Thai folket ;-P

2011-01-02 @ 18:52:48
URL: http://toomutch.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Lät som en alldeles perfekt nyårsafton - och lite busig också :-)

2011-01-03 @ 17:41:41
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Karin

Det där med Fångarna på fortet kan vi nog glömma både du och jag. :D

Kul med lite nyårsbus så där, och resten av kvällen låter inte tokig den heller.

God fortsättning ! :)

2011-01-03 @ 19:33:33
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback