Flyttdags!

Ja, det är inte Blivande och jag som ska flytta även om jag börjar bli smått orolig för att vi ska bli vräkta på grund av hostan men jag ger inte upp hoppet om att det ska finnas nån form av empati hos grannarna ;)

Nej, det är ju Ungsonen och Svärdotra som fått tillgång till sin lägenhet nu. De började med att måla om tre väggar i sovrummet vilket var en nödvändighet för nattsömnen. Någon hade målat tre väggar mintgröna och en vägg blodröd! Fondväggen var ju absolut snygg men....dessa mintgröna väggar var förskräckliga helt enkelt! Nu är dom dock målade i en vit färg och det är jättesnyggt!

I morgon kväll är vi "vuxna" inbjudna på inflyttningsfest och med dagens moderna familjekonstellationer så blir det ganska många men vi ska alla har varsin paj med oss och det drickbara förstås...ska bli riktigt trevligt!

Men det var här jag började fundera....vad är viktigast när man flyttar, vad står först på listan att få gjort?

För mig är det nog gardiner! Gardiner tar bort det där otäcka ekandet som man alltid får i en tom lägenhet...alltså ska jag idag stryka två panelgardiner som kommer att passa perfekt i deras sovrum. Grå botten med stora röda och vita hjärtan på i modernt snitt ;)

Sen måste jag leta reda på de tyger som jag städade undan då i höstas när jag flyttade Blivandes garderob....jag har alltså gömt undan tio meter tyg för mig själv...bra gjort va????

Igår hittade jag dock den lampa som jag letat efter några dagar som skulle passa bra ovanför deras köksbord. Jag har letat i alla förråd men inte hittat den....sen igår natt när jag satt och hostade så kom jag plötsligt på var den låg och på morgonen kunde jag gå direkt och hämta fram den....sen får vi se om de tycker att den är perfekt ;)

Nu är det så här att jag försöker inte ta över deras lägenhet och inreda den åt dom utan vi har en ganska öppen kommunikation så de säger nej, när det är nåt de inte vill ha och ja, när det är nåt de vill ha! Svärdotra och jag står dessutom varandra tillräckligt nära för att hon ska våga säga ifrån och det gillar jag!! Raka rör!

Däremot kan jag ju säga att jag är glad för varje grej de vill ha för då får vi lite bättre utrymme :D

Näe, nu ska jag försöka leta gardintyg och så ska jag fortsätta hosta....spelar ingen roll vad alla säger....hostmedicinen är inte alls några karduller :mad:

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Panelgardiner är inget som kommer innanför mina dörrar, avskyr dom, men andra gillar säkert dom

det är bra att dom kan säga nej när dom inte vill ha eller gillar något :) makens grabbar fick massa porslin när dom flyttade resten får dom fixa själva för jag vet inte vad dom gillar utan dom får skaffa det dom vill ha i sina hem.

Idag strålande sol på öa igen...ha en bra dag och en bra inflyttningsfest i morgon

2011-02-03 @ 12:24:05
Postat av: Anna

Hoppas ni får det trevlig, och du får hälsa till dom och ge dom en kram från mig :)



Kram kram <3

Postat av: Karin

He, he...

Mintgrönt och blodrött låter ju som en helt underbar kombination! Varför ville de inte ha det så längre tro ? ;P

Herregud! - Jag förstår att de målade om!

Hoppas du hittar det där tyger snart!

Så där gör jag hela tiden. Hittar grejerna på väldigt logiska ställen sen, men når man letar, så kan man ju nästan vara blind för det man letar efter också, så man nästan har hållt i det, utan att se.

2011-02-03 @ 14:17:16
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: ansepanse

vad trevligt med inflyttningsfest och så får du också planera lite med gardiner och annat

kramar

2011-02-03 @ 23:31:31
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Babs

Så roligt att hålla på och fixa med gardiner mm.

Inflyttningsfesten inte att förglömma!

Kram

2011-02-04 @ 09:07:55
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/
Postat av: TT

Visst är det skönt när ungarna tar emot och vill ha så man får lite mindre skräp själv!

Ha det så trevligt!

2011-02-04 @ 10:41:25
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Belysning och textilier. När vi köpte den här lägenheten (möblerad med "grundmöbler", gardiner och lampor) så var lampan i vardagsrummet (en enda) på 300 watt utan reostat. Såååå mysigt vi hade dom första kvällarna ;-)



Sen lite mattor och tavlor för att få bort det ekande ljudet :-)

2011-02-04 @ 18:14:03
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback