Semester idag också....

...så då tog vi och gjorde oss av med lite dåligt samvete genom att besöka svärmor och svägerskan i Bruksorten!! Allt var sig likt även om det var en dryg månad sedan vi var där, lite mer snö kvar än här men det var mer gräsmatta än snö...helt okej!!

Maten vi åt igår var nog det bästa jag ätit på mycket länge. Jag rekommenderar verkligen Cedars restaurang, vill minnas att det faktiskt är en kedja som finns på fler ställen. Massor av mat till lågt pris...precis som det ska vara när man går ut och äter!!!! Jag blev lite kaxig när jag lyckades knäcka ett recept på en sås som vi fick...den var alldeles kritvit och smakade vitlöksmajonäs men inte så fet som majonäs. Den var gjord på äggvitan och kyparen påstod att jag var den första som gissade rätt på ingredienserna...att den var så vit berodde på att det också var citron i...jag ska prova att göra den!!!

Tanken dessa dagar var ju egentligen att åka till Hornborgarsjön för att se och höra tranorna men vädret har ju varit lite si och så....men idag när vi åkte från Bruksorten tillbaka till Västerås så fick vi se massor av tranor och svanar på ett fält...så allt blev som det skulle i alla fall!!



I morgon är det en speciell dag igen så jag drar mig tillbaka och vilar...jag ska jobba heldag igen ;)

Kommentarer
Postat av: cattis

va e de för dag månntro?

Postat av: Ama de casa

Häftigt med så många svanar och tranor :-)

2011-04-06 @ 11:58:06
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Smeilja

Skönt det där och fina svanar.

2011-04-15 @ 16:38:40
URL: http://hotell-i-gotland.se
Postat av: Beatrice

Jag tycker att det är lite svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

2012-03-19 @ 00:40:20
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback