Rubrik???

Sitter just nu och lyssnar på Ring så spelar vi och hör hur en kvinna ringer från Spanien och berättar hur varmt och skönt de har där...vill man höra sånt??? Näe, helst inte :( Därför undviker jag också att gå på bloggturné för då vet jag ju att allra först på min promenad som går i alfabetsordning så hamnar jag i Spanien och blir förmodligen upplyst igen om att de har det varmt och skönt!!!

Men å andra sidan njuter jag mycket av att sitta i torpet och titta ut genom det gamla torpfönstret och se hur solen skiner från klarblå och nästintill molnfri himmel! Det blåser fortfarande litegrann men vi ska nog klara att räfsa löv ändå....blir ju mer motion om man måste jaga löven ;)

Släkt och vänner dyker upp klockan ett och innan dess måste jag göra lite smått och gott att äta. Det blir grillat med polenta, hummus, börek och sallad!!!


have a good day

Kommentarer
Postat av: TT

Jodå, jag har en kollega som sitter i sin lägenhet i Spanien denna vecka och hon överöser mej med mail och bilder. Oförskämt! :D

Postat av: Ingrid

Ha en riktigt trevlig helg där på torpet!



Här är himlen också blå, men det blåser en isig nordan.



Kram Ingrid

2011-04-09 @ 10:44:22
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Gun

Vad gott det där lät! Förstår att det är jättehärligt för er att vara i ert torp. Det slår nog Spanien med hästlängder. ;)

2011-04-09 @ 14:51:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag förstår precis hur du menar.. Vissa saker skulle man må bättre av om man inte visste!! Hahahaha...

Men snart, snart åker vi till Grekland.. Det ska bli så underbart!! Men då, 28 maj, antar jag att du har det himmelskt mysigt i torpet! :o)

2011-04-09 @ 21:12:35
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Hahaha! Vi har 26 grader och strålande sol JUST NU om du ville veta :-)

2011-04-10 @ 18:40:32
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback