Idag är en dag...

...som är en speciell dag!

Det allra första jag tänkte på när jag vaknade i morse var att idag skulle mamma ha fyllt 70 år. Det finns ett vemod när jag tänker på det men försöker fokusera på de tidigare jämna födelsedagarna hon firat! När hon fyllde femtio så var det ett fantastiskt väder och alla gäster kunde vara i trädgården...det hade vi inte kunnat idag!
Hur som helst vet jag att om det går att ställa till med fest där hon befinner sig idag så har hon gjort det!!!

Mammas 60-årsdag var mycket speciell födelsedag och den kommer jag alltid att minnas för det var också då som Blivande och jag möttes första gången. Jag ska inte trötta ut Er med de detaljerna för de har Ni hört förut ;)

Men inte nog med det...idag fyller också Bästa Vännen år....så Ni förstår att den fjärde april är en mycket speciell dag för mig!!!!

Blivande och jag är på väg ner på stan för att äta en god middag och fira våra härliga tio år tillsammans och med oss är mamma och naturligtvis finns även Bästa Vännen i våra tankar!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Grattis till er på tioårsdagen, vad roligt att ni träffades just på din mammas 60-årsdag.:)

Postat av: Micke

Jag har nog ingen koll på hur ni träffades.. Aha, det var bara 3år innan första "Powermeet-träffen" då.. om jag räknar rätt denna gång. Hoppas maten smakade!

2011-04-05 @ 05:56:23
URL: http://kludd.se
Postat av: malin öhman

Grattis på 10årsdagen =) Skickar en varm kram <3 till en särskild dag <3

2011-04-05 @ 07:54:35
Postat av: Babs

Ett stort GRATTIS till er båda!

Kram

2011-04-05 @ 14:59:12
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback