Kuliga kanindagen!!

Min före detta man och sönernas pappa kallade alltid alla piller för vita kaniner och det påstod han komma från vitaminer...öh....

Vad vill jag säga med det? Jo, idag är det Kuliga Kanindagen!

zwani.com myspace graphic comments


Det blev en natt med dålig sömn för varje gång jag vände mig så vaknade jag av att det värkte både härsan och tvärsan så det stod ganska snart klart att det inte skulle bli jobb idag. Det är en märklig värk för den är som tandvärk i hela kroppen även om den mest koncentreras till vänstra sidan (som vanligt).

Men med ett par citodon i kroppen så blir värken mindre och livet roligare...åtminstone ett tag för risken är att det roliga går över i ett illamående eftersom jag är ganska lättpåverkad (när det gäller medicin alltså ;) )!!!

Annars då...jo, tack jag har haft sällskap av Gammelsonen som verkar rejält trött på att gå hemma men eventuellt så börjar han väl jobba på måndag. Får besked om det senare idag då han kommer tillbaka för att äta mat!

Styvdotra kämpar på i köket med matten som nu nått ett stadie där jag absolut inte kan hjälpa till... :(

Själv ska jag kasta mig i soffan och läsa lite :D


zwani.com myspace graphic comments


Om det låter som att jag ofta knaprar citodon så är det helt fel för oftast försöker jag att kontrollera smärta och värk genom att inte ta bort den men ibland måste man bryta och då är citodon det bästa....sen att tillvaron blir lite roligare är väl inte fel ;) Oj...nu lät jag icke-seriös igen!

Kommentarer
Postat av: Diana

Ditt missbruk är inget att skämmas över, för mindre än ett halvår sedan var Gun konstant hög hon med. Haha. ;) Skojar, klart man inte ska ha ont!



Sv: tack för tipsen! Skrikiga fäger kommer dock inte innanför dessa dörrar... jag kan sträcka mig till en mild lila nyans. ;)

Postat av: Ingrid

Hoppas att du snart känner dig bättre. Citadon har jag ätit en enda gång, när jag hade inflammation i en tand och du milde så illa jag mådde av den. Jag skulle på jobbet och när bussen kommit till Vibble trodde jag att jag skulle vara tvungen och gå av och spy, men jag lyckades behärska illamåendet tills jag kom till jobbet. De hade inte mycket nytta av mig den dagen. Aldrig mer citadon!!

2010-09-29 @ 16:20:12
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Pia

Ibland måste bara musklerna få slappna av.. då är Citodon guld värt.. Men de är beroendeframkallande så man ska vara på sin vakt..



Tror du att det är bra för ryggen att "kasta sig" ner i soffan??? ;o)

2010-09-29 @ 16:22:00
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Aj då! Men Citodon gör även blogg-världen roligare. Både du och andra och dottern bloggar tydligen påverkade. ;) Jag har aldrig testat, de verkar roliga, men jag vill helst slippa, för efter vad jag förstår skall man FÖRST ha rejält ont. :( Krya på dig!

2010-09-29 @ 16:56:56
URL: http://svorskan.se
Postat av: Stattinskan

Haha, skrattar åt Dianas kommentar men sällar mig i din "tyckasyndomskara" för jag har också gått in i ett skov av värk och nu var det ett tag sedan så jag har glömt hur jävligt det är :-( Förbannade leder och förbannade feber ...

Krya på oss ;-D

2010-09-29 @ 18:15:39
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Krönikören

Sv: Kan verkligen rekommendera någon sorts skrivkurs. Det finns ju helgkurser, en kväll i veckan och liknande om man inte kan ta det på heltid.



Jag har ätit citodon en gång och då började jag jollra!

2010-09-29 @ 20:24:33
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: TT

Jag äter också Citodon men jag mår lite illa av dem, känns nästan som jag får andnöd.

Det blev lite bättre när jag fick tabletter att lösa upp i ett glas vatten.

Man somnar bra av dem! :o)

2010-09-30 @ 08:54:41
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Karin

Citodon är jättebra. - Synd att de ska behövas bara...

Hoppas du blir bra och slipper värken.

2010-09-30 @ 12:14:24
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Gun

Vad tråkigt att du har ont, men tur att det finns Citodon ändå. Och så vill jag bestämt dementera ryktet om mitt Citdonmissbruk, haha! Har inte tagit en Citodon på flera månader. Men det är skönt att ha dem i skåpet, ifall att, och jag skulle inte tveka om det behövdes. Och man blir lite mysigt lullig av dem. Inte konstigt att folk blir missbrukare.:)

2010-09-30 @ 12:16:27
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Gun

Sv: Hahaha, vilken tur!:D Fast hon har ju rätt, Diana, jag VAR konstant hög efter operationen. Rätt skönt faktiskt.;)



Tack för tipset om fetan, den ska jag titta efter.

2010-09-30 @ 12:39:21
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Majsan

Du har så rätt så.. Ibland måste man ta bort smärtan... och det är så skönt att vara icke-seriös mellan varven.. rätt ofta ;)

2010-10-04 @ 19:05:43
URL: http://www.chattens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback