Ibland...

...gör man impulsiva saker och det gjorde vi igår. Sen är det nog så att impulsiva saker är en definitionsfråga ;)

Vi har länge önskat oss en platt-teve och känt att vi nog snart var de enda i landet som fortfarande satt med en tjock-teve framför oss på kvällarna. Men en av livsfilosofierna är också att man kan inte bara köpa nytt för att tekniken går framåt men vi har med glädje noterat att det börjat visa sig en stor grön fläck i högra hörnet på teve-bilden. Men varje gång vi påpekat med ivrig lycka att nu....nu håller teven på att gå sönder...så har det försvunnit.

Vi hade också bestämt oss för att vi ville ha en LED-teve på grund av att den är energisnål och för oss är det viktigt att åtminstone försöka tänka miljövänligt också.

Efter väl genomfört melodikryssande så åkte vi ut till Erikslund där Media Markt är beläget men ganska säkra på att vi skulle komma försent, jag hade ju ringt ex-maken som är specialist på det här området och han sa..KÖP! När vi kom dit fanns det ett ex kvar och det var skyltexet och det höll precis på att säljas till ett annat par. Typiskt vår otur kändes det som! Men så länge de inte bestämt sig så var den ju fortfarande till salu så vi stod kvar, jag mer envist än Blivande som tyckte jag var lite pinsam...men skam den som ger sig!

Helt plötsligt börjar det blåsa andra vindar inne på Media Markt....våra vindar...de bestämmer sig för att tänka på saken...varpå jag raskt kliver fram och frågar...Är den till salu? Ja, säger säljaren...Då är den inte det längre, sa jag, för nu har vi köpt den!!!

Så gick det till när vi blev med platt-teve!!


Utan större problem när vi väl fått åka tillbaka för att hämta de kablar de glömt att skicka med oss när de packade hyllexemplaret lyckades vi installera allt och idag lutar det nog åt att vi tar oss till vår ICA-butik och hyr en film för att riktigt njuta av vår nya teve!

Vi var också på europeisk torgmarknad och det är en historia i sig som Ni inte kommer att få höra men jag är riktigt glad att Blivande inte bloggar för då hade Ni fått läsa om när jag gjorde århundradets sämsta affär....hade han gjort den affären så hade jag bloggat för glatta livet! Men som Ni vet så får ju han inte ens läsa mina bloggar just nu och inte vet han heller hur man gör när man kommenterar så min dumhet är i goda händer!!

Sen åkte vi till Sjuka Huset för att hälsa på Gammelsonen och det verkar ju inte gå nån nöd på honom och återigen kan jag säga att modershjärtat värker men det skulle jag aldrig erkänna högt men det tror jag att vilken moder som helst med hjärta kan förstå mer än att han har inte samma tur som jag hade när han kom till världen med sjukhusmaten. Jag är INTE kräsen när det gäller mat men sjukhusmat är nåt speciellt! När Gammelsonen kom till världen så jobbade min dåvarande svärmor i köket och hon lyckades alltid smyga ner nåt gott på min bricka, det kunde vara extrasallad eller extra frukt och det gjorde mig riktigt glad. Nu satt Gammelsonen där med en bricka med..nåt...ja, ugnsomelett (läs äggstanning) stuvade grönsaker (läs strimlade morötter i björnklister) och kokt broccoli (såg faktiskt ut som normalkokt broccoli) och kokt potatis!!!! Potatis och omelett tyckte jag var en märklig kombination och det tyckte också Gammelsonens rumskamrat som för övrigt verkade vara en riktigt trevlig prick!!!

Kom på att jag kanske måste tillägga att när mina söner kom till världen då låg man nästan en hel vecka på Sjuka Huset och Gammelsonen fick dessutom ligga ett par dagar längre än mig då han var så liten när han föddes...precis raka motsatsen till vad han är nu!!!!

Näe, nu pladdrar jag bara så jag sätter punkt och drar med mig Blivande upp till förrådet och röjer lite!!!

Kommentarer
Postat av: Pia

Vi har kvar tjock-tvn i vardagsrummet, men i sovrummet har vi en platt-tv på väggen.. Plötsligt kom det ett ljust, ljust tjutande ljud från tjock-tvn vilket gjorde att ena dottern verkligen inte klarade av att sitta i vardagsrummet när tv:n var på.. Vi sa: Vi lämnar in den och är det bara spolen som krånglar, ja då får de fixa det(skulle kosta 500 kr) annars så köper vi en ny.

Maken tror jag höll tummarna för att det inte skulle vara nämnda spole.. men det var det!! Så tjock-tv:n är kvar. Och har den bästa bilden av alla tv-apparater i det här huset! ;o)

Postat av: Cattis

ja...gissa vem som oxå köpte sista exemplaret..men vi har 2 tjocka o 2 smala i hushållet.

2010-09-12 @ 11:31:10
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Grattis till det planerade spontanköpet! Vi har också en platt-tv i vardagsrummet och det var verkligen ett lyft. Bildkvalitén är bra mycket bättre än den var på den gamla tjockisen.



Ha det så bra i förrådet!

2010-09-12 @ 13:01:41
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Gun

Stackars sonen din! Vad jobbigt att bli sjuk och hamna på sjukhus. Jag förstår att du blir orolig, vem skulle inte bli det..

Vad kul med ny tv! De är ju så snygga också, de där LED-tvapparaterna.

2010-09-12 @ 14:36:46
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Diana

Nu tycker jag att du ska låta mannen blogga lite så vi får reda på vad du gjort!



Hoppas sonen kryar på sig!

2010-09-12 @ 16:12:00
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag vill också veta! Seså, ge mannen en snabblektion i hur man bloggar och sätt honom framför datorn :-)



Skönt att sonen mår bra!

2010-09-12 @ 17:38:11
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback