Valet är fritt....

...men rackan så svårt!

Jag har nämnt det förut i bloggen och det tål att nämnas igen....valfrihet kan ibland ställa till det!

Vi ska välja hit och vi ska välja dit....el, telefon, bank, pension med mera, med mera. Allt för att vi ska göra det enklare säger de som bestämmer...enklare för vem? Inte för mig i alla fall!

Tack och lov så har det medfört att några smarta snillen har sett till att göra olika sajter som kan hjälpa mig i de olika besluten. Jag berättade ju tidigare om den sidan som skulle hjälpa mig att hitta nån som renoverar badrum...den fungerade inte så bra men det kan ju bero på att uppdraget inte var så frestande men det som fungerade var att de hörde av sig och berättade att ingen visat intresse!!

Nu är det en helt annan sida jag vill tipsa om   här kan man kolla många olika saker men bland annat
elpriser.

Jag kollade genast upp och kunde konstatera att den leverantör vi har idag inte fanns med på billiglistan....så det ska vi göra nåt åt!

Jag vet av tidigare erfarenhet (Ni vet då när jag skulle kolla vad vår bil var värd!) att om jag fyller i mitt telefonnummer där dom frågar efter det så ringer min telefon ganska omgående....och det gillar jag när jag vill att de ska ta kontakt!!!

Så i veckan kommer jag att fylla i formuläret så de kan ta kontakt med oss men jag måste vänta tills Blivande kommer hem från sin konferens...det är ju han som står för elavtalet......jag är ju bara lyxhustru!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Jag skall med bli lyxhustru en dag! :D

Postat av: Ama de casa

Hmmm... Du väntar på att blivande ska komma hem samtidigt som du är lyxhustru? Är du inte monogam?

;-)

2010-10-18 @ 11:45:12
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Anonym

Den sidan?

2010-11-23 @ 23:59:35
URL: http://www.renoverabadrum.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback