Godmorgon!

Igår blev det ingen blogg men jag antar att Ni överlevde det! Det finns säkert någon som tror att det berodde på att vi var på fest i lördags men...så var det inte!

Nej, vi ägnade oss åt kultur...nåt vi för övrigt gärna gör! Igår hade Elisabeth Ohlsson-Wallin premiär på sin utställning Anhörig i domkyrkan i Västerås så vi tog oss en promenad ner på stan och tittade på dessa fantastiska foton. De berörde på djupet och så en och annan tår letade sig fram på mina kinder, jag blev snabbt påmind om att jag förlorat båda mina föräldrar inom loppet av mindre än fem år. Lite märkligt eftersom jag alltid i alla sammanhang haft de yngsta föräldrarna....man skulle kunna tycka att jag skulle få behålla dom längre också...men livet är inte rättvist.

Nå, bilderna är starka och jag är övertygaad om att ingen kan se dem utan att bli berörd, jag såg flera av besökarna som kämpade med tårarna. Elisabeth Olsson-Wallin var själv på plats och det var nog en av de mest ödmjuka kvinnor jag mött....hon var så otroligt rar mot alla som kämpade med tårarna och tog emot beröm från besökarna på ett underbart sätt!

 Bilden lånad från E Ohlsson-Wallin.

Här är en av mina favoriter och Ni kan se fler på hennes
hemsida!


Kommentarer
Postat av: Svorskan

Det blev ju tredubbel upplevelse. Både se hennes verk, andras reaktioner på det och även hur hon själv hanterade det hela.

Postat av: Krönikören

Jag tycker att flera av dem var obehagliga. Jag har också förlorat båda mina föräldrar nyligen, inom loppet av 1,5 år. Den döende kvinnan i sängen var hemsk. Vad vill hon säga med bilderna?

2010-10-25 @ 18:10:10
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Ellis

Jag facineras av duktiga konstnärer och älskar att se hur de målat, så vackert!



Hej angående surdegen - jag var ej hemma de två sista dagarna så den sista matningen skedde ju aldrig, då hade surdegen sepererat sig från vätskan som lade sig ovan - jag tyckte de såg döäckligt ut så jag kastade det och började om på nytt .. Var det fel av mig eller skall den se ut sådär!? Vad för man om man vill spara någon del utav surdegen? Går det ens?

2010-10-25 @ 19:59:56
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Helen

Jodå tack, jag lever! Hoppas att dagen varit fin!

Hon är en oerhört duktig fotograf och jag gillar din favorit......

Sussa sött!

2010-10-25 @ 23:17:24
URL: http://blogg.amelia.se/bloggameliasecayman
Postat av: Pia Hagman

Otroliga bilder.. en del väldigt "brutala" men talande.. Väcker nog oerhört många känslor, beroende på vad man själv har med sig i bagaget!!!



Kram!

2010-10-26 @ 22:35:26
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter faktiskt som en intressant bok det där!

Undrar om den finns som ljudbok?

Det måste jag kolla upp, för jag är ju så lat att jag inte läser själv längre. ;)

2010-10-27 @ 21:27:04
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback