Trist med gubbyte :(

Nånstans försvann min blogginspiration i samband med att jag bytte gubbe här på bloggen. Det är inte lika roligt att skriva en blogg med Micke som inspiration som det var att skriva om Blivande. Inte för att jag skrev om Blivande varje dag men Blivande gav mig inspiration helt enkelt!

I verkligheten är det ju givetvis samma person men Blivande kunde jag driva med lite mera om jag gör det med Micke så blir det en liten besk eftersmak. Vilket får mig att förstå hur olika vi är som bloggmänniskor och som IRL-människor...fast vi ändå är samma personer!!!

Naturligtvis är jag den jag utger mig för att vara och bara till för ett år sen så var jag ju Kajsalisa med alla sen hände nåt som jag inte riktigt vet vad men många fler i mitt IRL-liv började läsa och plötsligt blev jag Ia även i bloggen. Jag tror att många som känner mig IRL kanske ibland tycker att jag är annorlunda i bloggen (och tvärtom kanske) men i bloggen har jag frihet att vara vem jag vill....det är väl det som är grejen med att skriva blogg?

Jag skriver alltid vad jag tycker och jag står för mina åsikter men...kanske uttrycker jag det annorlunda här än i verkligheten!!!

Så.....från och med nu så bor jag tillsammans med Blivande igen och kommer att göra i all framtid...jag gillar Blivande!!!

Kommentarer
Postat av: ingmariengmarie

jag skriver det mesta om vad jag tycker osv men det finns dom som läser på fb och då kan jag inte skriva vad jag tycker o tänker om vissa saker,,lite frustrerande ibland...ha en fin dag

Postat av: Krönikören

Vad bra! Måste säga att det var roligare med Blivande, som är ett fyndigt namn, än med Micke. Inget ont om honom, men.



Så: Välkommen tillbaka Blivande!

2010-11-11 @ 14:14:00
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Ida - Två prinsessors dagbok ♥

Hoppas det löser sig :)

2010-11-11 @ 14:16:27
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Diana

Man har ju ändå en viss karaktär i bloggen där man spelar på sina mest extrema sidor. Tyckar jag iaf. Och Blivande passar bra tycker jag.

2010-11-11 @ 15:14:35
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Det tycker jag är toppen! Jag har hela tiden tyckt om att du skriver om och nämner "Blivande". Det du nämner om att man är lite olika i bloggen och IRL håller jag med om. På ett sätt är jag den samma, men det finns ord och vändningar som jag aldrig skulle använda IRL, men som jag kan skriva i bloggen och det finns saker som jag håller för mig själv. Det gör att jag ger ett annat intryck i bloggen, men vad som är vad och vad som är mig är det ingen som kan klura ut ändå. Jag tror vi ofta tror att andra kan luska ut vem vi är, men vi människor är alldeles för komplexa för det. Det är mest rena fakta jag känner att jag behöver vara försiktig med.

2010-11-11 @ 17:45:28
URL: http://svorskan.se
Postat av: Helen

Rätt tänkt, det låter så kärt och varmt med Blivande!

Kan bara konstatera att dagarna går fort, glömde visst kika in i går!



Sv. Snö vad är det? Nä det var nog ogjort arbete med löven, för nu har det blivit håll i hatten väder och det är många löv kvar på grenarna!



Ha en fin kväll du och Blivande!

Kram

2010-11-11 @ 18:16:19
URL: http://blogg.amelia.se/bloggameliasecayman
Postat av: Diana

Sv: Haha, jag gör inget speciellt. Han läser alltid bloggen men det är sällan han kommenterar. :)

2010-11-11 @ 19:22:33
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, Blivande är utmärkt!

Micke låter mer opersonligt, hur det nu går till...???

Kanske är det för att jag har lärt känna denna Blivande redan, och Micke liksom är okänd. :D

2010-11-11 @ 19:46:19
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Gun

Bra tänkt, jag gillar också Blivande. Jag gillar även det här inlägget mycket, och känner precis som du. Jag är en del av mig själv i bloggen. Bloggen är jag, men jag är inte blooggen.

2010-11-11 @ 19:54:26
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: TT

Jag har nog i allmänhet lättare att uttrycka mej i skrift så det blir nog lite annorlunda än när jag pratar direkt till folk... inbillar jag mej i alla fall.

Blivade låter bra, annars tänker jag på min exmake, haha.

2010-11-11 @ 20:26:13
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Blivande är väl ett bra namn! Att behålla en liten distans gör att man kan skriva lite mera som man vill. Det gör man ju naturligtvis ändå, men man kan ta ut svängarna lite generösare på nåt vis... Det är klart att man i IRL har fler sidor än man visar i bloggen, och vice versa. Vad man vill framhäva bestämmer man själv från gång till gång, det är ju det som är det roliga med bloggeriet. :D

2010-11-11 @ 20:40:37
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Anonym

Blivande är väl ett bra namn! Att behålla en liten distans gör att man kan skriva lite mera som man vill. Det gör man ju naturligtvis ändå, men man kan ta ut svängarna lite generösare på nåt vis... Det är klart att man i IRL har fler sidor än man visar i bloggen, och vice versa. Vad man vill framhäva bestämmer man själv från gång till gång, det är ju det som är det roliga med bloggeriet. :D

2010-11-11 @ 20:41:01
Postat av: Stattinskan

... och NU vet jag inte riktigt om jag hönger med liksom. Har du avslöjat blivande vid namn?

Självklart har man större frihet att vara lite upp och ner, hit och dit och efter humör på bloggen ... det är väl det som är meningen?

Puss i pannan <3

2010-11-11 @ 20:45:01
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Ama de casa

Vilken tur att jag kallade Anders för "Anders" redan från början - jag kan ju driva med honom hela tiden utan att bli förvirrad!



Fast det är faktiskt lite kul att veta att Blivande faktiskt heter Micke :-)

2010-11-11 @ 21:23:41
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Krönikören

Tack för snälla ord och Mosterhjälpen! Du får hälsa henne och tacka. Misstänkte att det var så eftersom du inte nämnde något.



God natt!

2010-11-11 @ 23:47:51
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Ellis

Blev nstan paff där, trodde du oxh blivande brytit och du blitt ihop me nå Micke och hängde inte med för fem öre. Haha men nu är jag med- trött som faen också!



Nu skall jag sove och förhoppningsvis aldrig mer vakne.

2010-11-12 @ 01:43:04
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback