Minns i november...

...den ljuva september...minns Ni schlagern?



I september bodde vi fortfarande en hel del i torpet och gick ute i skogarna och "slogs" med djuren om vem som skulle få hem svampen. Nu i november så njuter vi till fullo av våra svamppåsar som ligger i frysen och som vi äter av lite då och då. Oj, nu blev jag nästan lite filosofisk och det var dock inte alls min mening utan jag skulle bara berätta vad jag kommit på.

Allra först blev jag orolig att denna värk var ett utslag av att jag inte orkade med min arbetsträning men, jag har kommit på vad som utlöste detta!!!!

I torsdags rev jag 700 hg morötter för hand för det var för jobbigt att lyfta ner matberedaren för så lite och i torsdags var jag till affären för att fylla på rotsaksförrådet på COOP Forum som hade riktigt bra priser på våra favoriter och jag gissar att det allt som allt blev en 30 kilo i kassarna och dessa bar jag sen upp från bilen till vår lägenhet tre trappor....sånt gör man bara när man mår riktigt bra och det gör jag..eller gjorde...även idag har jag viss känning och funderar väl på att vara hemma i morgon också för säkerhets skull. Jag är fortfarande otroligt ljuskänslig eller som vissa av Er kanske skulle uttrycka det....ljusskygg ;) ..så att sitta vid datorn gör jag inte några längre stunder. Men, nu har Ni fått en liten lägesrapport!

Blivande och jag tittar på film och ska nog snart prova på att spela lite WII....och jo, jag tog foton av maten igår...de kommer senare :D

Kommentarer
Postat av: Pia Hagman

Mmmm, så är det nog!!! Tänk att man är lite dum ibland.. när man inte har ont så tänker man inte lika mycket på att vara försiktig för att INTE FÅ ONT!!! Eller som när man tar en värktablett, värker mildras och då tänker man "så bra, då kan jag göra det här och det här".. Istället för att njuta av att det INTE värker! Iallafall så är jag så korkad! ;o)



Du, förstod inte riktigt din kommentar.. ang dotterns mobil???? förbryllad

Postat av: Pia Hagman

Sv: hahaha, nu fattar jag!! är söndagströg ;o)



Bägge tjejerna har abonnemang, så det finns alltid pengar där. Jag blev så glad när hon skrev för hon sa att hon hade funderat på varför det inte kommit ett sms med frågan "allt bra?" från mig än.. Tyckte det var så gulligt av henne!! :o)

2010-11-14 @ 15:38:36
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Kan man bara komma på vad som utlöser att man inte mår bra sen, är halva jobbet gjort. Andra halvan är att tänka på det INNAN nästa gång. ;) Krya på dig!

2010-11-14 @ 15:39:50
URL: http://svorskan.se
Postat av: Annica

kunde inte lyssna på musiken för det hackade. :(

2010-11-14 @ 16:38:46
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Fortsätta krya på dig!

Kram Ingrid

2010-11-14 @ 17:05:34
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Karin

Åh, vad konstigt att du har ont... ;)

Du kanske inte ska spela golfspel, eller Wii-squash eller något liknande spel idag.

2010-11-14 @ 17:37:46
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Diana

Jisses vad du handlat grejer! Ska ni göra något speciellt av det hela eller det är "bara" för att bunkra?



Sv: Min mormor fyller 75 och min morbror och en vän till familjen fyller 50 så de bjuder hela släkten på en resa till Kina!

2010-11-14 @ 18:39:33
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Krönikören

Ja, det är lätt att handla på sig för tungt när det är bar priser. Lika bra att passa på... Och sen blir det som det blir. Skönt att det är nästa bra i alla fall.

2010-11-14 @ 19:36:07
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback