En dag med Styvdotra!

Idag fick jag en heldag med Styvdotra och det är dagar jag verkligen gillar och uppskattar!

Först var hon med mig på "jobbet" och fick se vad det är jag pratar om härhemma och hon påstod åtminstone att hon förstod varför jag gillar min arbetsplats! Men det är faktiskt så att min arbetsplats är full av liv och då menar jag inte av ljud utan av liv...glädje och sorg! Alla hälsar på alla och alla är där med hjärtat på nåt sätt som inte går att beskriva utan det måste upplevas!

Efter jobbet bestämde vi oss för att göra det vi egentligen tänkt göra i morgon...äta lunch på stan och fika! Ni kanske minns att jag berättade om
IGOR det nya köpcentrat i Västerås, där finns en ny sushibar och vi älskar sushi!!! Sen tog vi en liten snabbtur på stan för att göra plats för lite B&J...men när vi kom till B&J-baren så insåg vi att vi skulle nog bara få ner lite kaffe. B&J får vänta!!

Därefter så började också Styvdotra känna sig lätt krasslig...Jag svimmar snart, sa hon :S Vi tog oss därifrån för att gå till apoteket och bunkra för helt klart är att detta nog kommer att bli en sjukstuga och då måste man ha lite meducin ;)

Men vi hade ett uppdrag till innan vi kunde sätta oss i bilen och åka hem och lägga oss sjuka...vi tittade på mönster på balklänning! Visserligen är det ett år kvar innan det är dags för Styvdotra att gå på bal men en balklänning är inte så trendkänslig och dessutom så tar det en stund innan Styvdotra bestämt hur den ska se ut och vilket tyg hon vill ha...men vi är helt inne på samma linje tror hon håller på att bli vuxen ;) så det ska nog gå bra! Man kan lätt säga att det känns skönt att vara sykunnig för oj, vad pengar det finns att tjäna på det!

Nu väntar vi ivrigt vid varsin dator på att "James" vårt manliga hembiträde ska servera oss kvällsmat!!!!

Tack för en underbar dag älskade Styvdotter!


Hearts Graphics

Kommentarer
Postat av: Karin

Verkar som om ni haft en alldeles underbar dag!

Låter också som om du har ett underbart arbete!

Vad härligt! :)

Postat av: Pia Hagman

Härlig dag på tu man hand!!! :o)



Okey, perfekt.. Då vet jag vem jag ska kontakta när min dotter ska på bal!! :o)

2010-11-03 @ 13:59:02
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vad mysigt det är när man kommer varann så där nära...

Skönt att ha en "James" att ta till när man känner sig krasslig. Hoppas att ni har kryat på er vid det här laget!

2010-11-06 @ 18:43:36
URL: http://fabulousforty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback