Inte han



av Sheila O'flanagan.

Det är är en bok som placeras in i chiclit-facket men där håller jag inte med. Eventuellt beror det på att jag inte förstår det facket helt och hållet men för mig innebär det bara lite smårolig läsning utan att hjärnan behöver vara direkt påkopplad.

Här kopplas min hjärna på och jag börjar reflektera över hur vi människor tänker och fungerar när vi hamnar i obekanta situationer.

Den handlar om två mycket olika systrar och en mamma. Pappan har dött nio månader tidigare och mamman blir ivägskickad på en kryssning för att komma ut och träffa lite folk och ha det lite skoj. Vad de inte räknar med är att hon ska komma hem med en 25 år yngre pojkvän!!!!

Det ställer naturligtvis till det i allas liv och man får följa systrarnas försök att få iväg toyboyen. Det är väldigt bra historia som ger en massa olika tankar och funderingar....det gillar jag!!!

Jag kommer att försöka få tag på fler av hennes böcker och nu har jag lärt mig nåt viktigt. Låt mig icke luras av dessa fack som både böcker och människor placeras in i!!!!

Kommentarer
Postat av: Pia

Hon är bra.. jag vet att jag läst två böcker av henne.. den där och en till.. men minnet är ju som på en guldfisk så... ;o)



Vilken resumé du gjorde förresten!!! Det där med att hitta lugnet i torpet verkar ju vara liiite överdrivet, tycker jag!! ;o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback