Besök i sänghalmen!

Idag är det superbra väder för att sitta inne och skriva....och det är vad jag gör!!

Prestationsångesten håller i sig, så till den milda grad att nattsömnen blev förstörd! Ni som varit med mig ett tag vet ju att jag tidvis har ett sällskap som jag själv inte valt...Mr. Ångest. I natt höll han mig sällskap nästan hela natten, så fort jag höll på att slumra in så kastade han sig över mig och hade nåt att säga eller så tog den fule F-N stryptag på mig!

Nån gång på morgonkvisten gav han upp för jag låter ju inte honom få lika stor plats i mitt liv längre men det är en envis rackare. Vanlig svenska förstår han då rakt inte...man måste ta till kraftigare vokabulär!

Skönt är i alla fall att han gör mig alltmer sällan sällskap så kanske har jag blivit lite för tråkig och likgiltig för hans smak!

Jag har i alla fall lyckats få ner en hel del idag men det är det där med att hålla sig till ämnet...jag har ju så mycket att säga om just detta så emellanåt svävar jag ut. Dessutom tycker jag att det är lite orättvist att min mentor i detta är i Ungern....och badar!!! Är det schysst?


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hoppas att kommande natt blir lugnare, det är kanske pressen med den här uppsatsen som stressar dig?



Kram Ingrid

Postat av: Afrodite

Nä, fy..det var inte schysst alls!!

Mr Ångest finns även här ibland...ofta...=/ Gillar honom inte alls! Lycka till! =) KRAM

2010-05-10 @ 18:36:22
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Daniel

Mr ångest e aldrig kul, inte när det håller sej starkt kvar.. ush. Get rid of it och vänta på att mentorn kommer tillbaka!!

2010-05-10 @ 21:40:53
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Em

Jobbigt! Jag vet hur det är, både om man lever med det dag ut och dag in, men även numera när jag får det i "skov". Däremot hade jag det enbart på natten i en period och fick tipset att det kanske handlar om "besök" och pratade högt med mina spöken. ;) Jag fick göra det två-tre gånger, men sen blev det tyst i sovrummet. (Säg det inte till någon, för då tror folk jag är knäpp. ;D)



God morgon!

2010-05-11 @ 06:42:07
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback