Halkig men härlig måndag!

Måndag igen, jag tycker veckorna far fram i en hastighet som jag inte kan hänga med i! Tiden går bara fortare och fortare varefter åren går precis som alla äldre sa när man var barn och klagade på att tiden gick långsamt. Idag är jag 47 år, 11 månader och nio dagar...hur kommer det att vara om tjugo år...kommer jag då att hinna kliva ur sängen ens på morgonen innan det är dags att gå och lägga sig igen????

Nå, jag började dagen som jag brukar med frukost och tidningsläsande och fortsatte sen till min arbetsplats fem meter bort. Ja, vid datorn alltså!

Tog en distansfika med henom, alltid lika trevligt! Lyckades sedan få in tre uppgifter till skolan...bra gjort Kajsalisa! Nu har jag bara en enda uppgift kvar som måste vara klar före fredag och den ska jag försöka angripa i morgon men det är inte så lätt när man hyser en viss antipati mot redskapet som man ska använda....access! Det där med databas är inte min grej det är bara att konstatera.

När jag tryckt iväg mejlet plingade det till i datorn och en klasskamrat ville dra ut mig i det vackra vädret...bra idé tyckte jag! Så jag satte på en panna kaffe och packade ner vad som krävdes!

Vi parkerade i närheten av min gudsons bostad men jag såg honom inte på balkongen (var inte orolig käre gudson, jag vet inte vilken balkong som är Din) sen halkade vi oss fram till en fantastisk liten vik...



Där fortsatte vi vårt halkande och när vi kom ner till strandkanten hade någon förberett det väldigt bra för oss...



Här satte vi oss på små söta stjärtlappar som den goda kamraten tagit med sig och så dukade vi upp kaffet. Till kaffet åt vi små underbara bitar av den godaste choklad som finns....Lindts Sea salt....

Här njöt vi av tillvaron i en timme medan folk åkte skidor på Mälaren och rastade sina hundar...helt fantastiskt!!!

Det blev en riktigt bra måndag så här i mitten av mars 2010!

Igår fick jag en kommentar som förmodligen kommer att generera ett inlägg under morgondagen...mamma är lik sin mamma....vare sig hon vill eller inte!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Låter (och ser) verkligen (ut) som en ruggigt härlig dag!

Har faktiskt inte haft ork att ens sitta på balkongen och njuta av solen idag, så jag är inte förvånad att du inte såg mig. ;)

2010-03-15 @ 19:47:36
Postat av: soffie

vilken bra måndag det blev å vilka fina bilder från er promenad men uuu va snö det är överallt,

gokväll

Postat av: Vicke

jag är 5år älre en dig och tiden går fortare o fortare känns det som

2010-03-16 @ 06:18:52
URL: http://www.metrobloggen.se/animeringar
Postat av: Pernilla

Tror du syftar på mitt inlägg... . Jag säger inte att det är så, men min mamma har alltid sagt det till mig när jag gnällt på henne av någon anledning..."Akta dig, för man blir som sin mor" Men oftast med glimten i ögat! Det hemska är ju att jag tycker oftare och oftare att det faktiskt är så...hua ;-)

2010-03-16 @ 08:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback