Till salu!!!!Dessa två gynnare är definitivt till salu....Ni kan få dom gratis till och med!

De har sin vana trogen byggt bo på vårt tak och nu tror dom att hela torpet tillhör dom! De jagar Kajsa och Lisa så våra stackars katter anser sig tvungna att ligga inne hela dagarna. Om de går ut rusar de mot lidret för att ta skydd!

De låter som...ja, det går icke att beskriva...det är ett oväsen utan dess like. Även mot oss människor är de tuffa, flera gånger har jag faktiskt till och med känt deras vingar mot mitt huvud. Vi längtar verkligen efter att de ska släppa sina ungar för då får vi några veckor med lugn och ro...innan det är dags för nästa kull!!

Är det nån som är sugen på ett synnerligen vitalt sädesärlepar???


Kommentarer
Postat av: Em

Nej tack! Fåglar är underbara och fågelkvitter är underbart, men inte intill huset och särskilt inte när de tar för sig.

Sv: Var spindeln död när du dammsugade? Den kan ju krypa ut igen... ;D

Postat av: Heidi

De går ju alltid att skjuta med luftgevär...moahahaha!! Näävars, man ska vara snäll mot djuren o tänk vilka bra värdar ni måste va som har så trogna hyresgäster?! Trevlig midsommar!!

2010-06-24 @ 18:19:56
URL: http://webmum.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det är riktiga tuffingar!Våra har fått sina ungar på vingarna nu, så nu är det frid på gården igen. Så länge katterna inte går ut på "storgården" där ladugården är. Svalorna blir vansinnigt irriterade!!Ha en fin midsommar!

2010-06-24 @ 19:18:52
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Majsan

De kan få flytta hit <3

2010-06-24 @ 19:32:07
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Gun

Hahaha, de som ser så söta ut! Jag förstår att det är besvärligt, hoppas de knuffar ut ungarna snart så ni får lugnt igen.Sv: Jag läste ditt inlägg om grannarna, hahahaha. Det kan inte alltid vara lätt att vara ordförande.:DHa en jättebra midsommar om vi inte hörs mer innan.:D

2010-06-24 @ 20:57:22
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback