Ordning och reda!

Ja, ovanstående två ord är nog inte de två första orden man förknippar med Kajsalisa men jag gör så gott jag kan!!!

Vi har ju under hela hösten bubbat runt på möblerna i vår lägenhet vilket iofs inte är några längre sträckor men trots de få kvadraten så finns det många alternativ att placera möblerna på. Nu har vi ju kommit till en bra lösning med att ha arbetsplatsen i vårt kombinerade vardagsrum och sovrum. Compact living tror jag bestämt att vi lever fullt ut!

Det blir en hel del pärmar och papper som ska sparas och jag vill ju gärna ha skaplig översikt och lättåtkomligt! Dessutom så har jag ju fått en scanner som jag vill få i gång men platsen saknades. Vi tittade på rean på IKEA och hittade ett par hyllor som skulle kunna fungera men vi fick inte tummen ur som man säger! Häromdagen kom jag på att vi har en bokhylla stående i hobbyrummet i källaren som vi skulle kunna ta upp istället. Det är nu gjort och det blev hur bra som helst!!!

Vad som däremot inte fungerade så bra var att få igång scannern....jo, jag kom ihåg röda skivan först...men naturligtvis är ju inte scannerna kompatibelt med Vista och när jag försöker ladda hem det komplement som finns så går inte det för datorn har fått för sig att den inte har ett äkta Officepaket i sig. Det blev ju nåt knas på Office efter att datorn var inne på lagning första gången...så med hänvisning till förra bloggen så sas det en hel del vackra ord här idag....bland annat skitstövel ;)

I morgon ska jag leta reda på telefonnumret till datorleverantören för detta får dom fixa...vi har nämligen betalat för officepaketet så då ska det fungera!!

Ja, nog om detta nu. Satte mig och lekte lite med photoshop i eftermiddag och då springer ju tiden iväg. Häftigt att kunna fixa till bilderna bara litegrann utan att för den skull manipulera!!



Vinter har vi fortfarande....rejält! Nu avslutar jag denna svammelblogg....kanske kan återkomma i morgon med en som är seriös!!


Kommentarer
Postat av: Micke

Jag satt i förrgår och försöte få fart på skannern med i Vista, gick lika dåligt här. Finns inga drivrutiner alls men det ska visst gå lura Vista lite men då funkar ingen av knapparna på den typ: skanna-kopiera-skicka.



Det blir bara att investera i en ny här..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback