Lära för livet!

Visst minns Ni den serien, eller en del av Er gör väl det i alla fall! Själv tyckte jag då att den var fantastiskt bra!

Däremot funderar jag på när jag ska börja lära mig själv för livet???

Man fungerar väl lite så till mans att man vill hålla skenet uppe och låtsas som att allt är toppen och superbra oavsett om det är sant eller inte. Jag är sån i alla fall!

Men, nu ska jag lägga korten på bordet och komma med min bekännelse....sista månaden har jag haft väggkänning igen. Jag har inte fått nåt vettigt gjort utan mest suttit vid datorn och bara stirrat på den som att allt arbete jag har skulle sköta sig själv om jag bara stirrade tillräckligt! Ja, nu vet ju alla att så fungerar det inte i verkligheten.

Kroppen har värkt, fibrofebern har bråkat med mig men har jag lyssnat? Nej, jag har låtsats som ingenting och bara fortsatt samla på mig dåligt samvete. Stressen har ökat i kroppen och pulsen har ökat!

Idag har jag lagt korten på bordet till mina handledare (och Er) ...jag kommer inte att hinna klart mina uppgifter till den 22:e januari då vi åter ses i skolan! I första hand kommer jag att se till att kursen som jag ska hålla för en grupp pensionärer ska bli bra och den startar nästa vecka. Den är prio ett just nu!

Sen tar jag tag i arbetet med Ordlös kommunikation *läs jag jobbar redan på den litegrann* och sen uppgiften i ergonomi flyttar jag självsvåldigt fram...så mitt nya liv, för vilken gång det nu är i ordningen, startar på måndag med dagbok och allt!!!

Jag började i alla fall igår med att kasta ut granen och blåsa upp *läs nu...Blivande blåste upp* pilatesbollen så nu kan jag sitta på den och titta på teve. Har Ni provat? I såna fall vet Ni att man kan få träningsvärk av att se på teve!!!!!

Bitarna börjar sakta falla på plats men nog är det märkligt att man aldrig lär sig? Nå, jag är glad att jag ändå hade lite volym på så jag förstod i tid vad som var på gång men jag måste bli bättre på att lyssna!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den där väggen är inte bra att nå, men så väl jag känner igen mig på din beskrivning.. Sen kan man nfå en dag med energi o då pumpar man sig slut direkt.. Så mdagen efter är man typ på ruta ett igen..

Bra att du sgt till att du inte hinner klart.



Sköt om dig vännen o va rädd om dig kramar

2010-01-07 @ 15:44:58
Postat av: margit

Hej Kajsa-Lisa! ja det är mycket viktigt att "lyssna in" på sin kropp...och sätta på bromsen...när det gåt för fort och man har för hög växel inne! Inte roligt att 2gåin i väggen"...näsan blir ju då så platt...(förlåt mitt skämt)

Var rädd om dej!!

Kram min vän!!

Postat av: Ingrid

Hoppas att du får alla bitar på plats och slipper den där väggkänningen. Kanske blir man förståndigare med åren och vet när det är dags att dra i bromsen.



Kram Ingrid

2010-01-07 @ 16:54:06
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: ~Kina~

Det där programmet har jag aldrig hört talas om men däremot den berömda väggen. Har inte gått in i den själv och den ska man hålla sig borta från. Tyvärr är väl nästan alla såna att man kör på till det tar bomstop. Bra att du ändå tar tag i det nu. Sköt om dig! Kram!

2010-01-07 @ 20:27:21
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Malin Öhman

Krya på dej, hoppas allt fixar sej! Kram Malin

2010-01-08 @ 09:14:56
Postat av: Pia

Bra att du stoppar innan det gått för långt! Bra tjejen!!! Försök att vila dig nu! Kram!

2010-01-08 @ 22:54:18
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: sussi

Pilates boll..Undra om man ska testa köpa hem en så man ev kan sitta och se på tv. Sitta på bollen har jag inga problem med har jobba med de så mycket för att få stabilitet i bäcken. Har som aldrig tänkt på att man kan använde de till att sitta stilla framför tv :)



Hoppas du blir vän med kroppen du ju på godväg som vet vad du borde göra!

2010-01-09 @ 22:42:36
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback