Den riktiga vardagen är här!!

Nu ska jag verkligen försöka ta tag i allt som ligger och väntar på att få bli omhändertaget! Det är en gåva att kunna ha många bollar i luften och att kunna formulera allt för sig själv men det är en ännu större gåva att kunna ta tag i saker och få dom på pränt!

Jag har skoluppgifter som jag tror inte är gjorda men de är egentligen det...i mitt huvud...nu ska dom ner på pränt! Sen finns det uppgifter som bara är skissade i mitt huvud...de måste också ner på papper.

I morgon går jag under jord och återkommer tidigast onsdag eftermiddag...ja, på Facebook kommer jag att vara tillgänglig men inte per telefon. Jag kanske svarar på sms....

Jag har fått respit av mina handledare med uppgifterna men samtidigt är det snart dags för nya uppgifter och jag avskyr verkligen att ha saker som ligger och nafsar mig i hasorna...så jag ska försöka komma ifatt men inte på bekostnad av mitt mående.
Jag måste dock säga att den här kursen jag ska hålla i på skolan gav mig lite nytändning så därför tror jag att jag kommer ifatt. Jag gillar verkligen den där pedagogiska biten...det är fantastiskt att få lära sig saker...och att sedan få dela med sig av kunskapen!!!



Kan det här vara en typ av kunskapens träd....man ger och man tar...och man stöttar varandra?
Eller blev jag för filosofisk nu?

Kommentarer
Postat av: ingmarie

Du fixar det vännen

2010-01-12 @ 09:31:59
Postat av: TT

Där kan man snacka om trädkramare! :o)

Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback