Vad tyckte jag?

Jo, jag såg reprisen igår.....

Vad tyckte jag....? Ja, jag vet inte.....börjar fundera på om jag blivit gammal och tråkig eller om det är nåt annat allvarligt fel för jag tyckte själva tillställningen var ganska trist.

Låtarna ja, jag tyckte jag hade hört dom alla förut!!! Men Salem al Fakir gillade jag så den var solklar för mig men resten....ganska slätstruket!

Det som jag trodde var en hårdrocksgrupp från Eskilstuna gjorde en låt som i och för sig var bra men den kom aldrig igång, lika var det med Jenny Silvers låt. Jag vill ha låtar som har tydliga refränger som fastnar hos mig!!

Om man bortser från musiken som väl egentligen är det man ska fokusera på så var det trevligt att se Jessica Andersson redigt klädd och hennes låt var inte så illa.

Programledarna...tja, den ende som jag tyckte gjorde bra ifrån sig var Måns för han försökte inte ens vara programledare utan verkade bara göra så gott han kunde. Christine tycker jag alltid blir lite för mycket och Dolph...ja, vad finns att säga? Jo, nu vet jag...hans sommarprogram för nåt år sen var bra!!!

För övrigt ska jag väl skaffa mig en korsett för det verkar vara på modet men själv ska jag komma ihåg att sätta på mig klänningen utanpå!!!

Tycker Ni att jag låter negativ och tråkig...helt okej!!!! Nu mot skolarbetet!!!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tack för recensionen, nu behöver jag inte bekymra mig över att jag missat någonting.



Kram Ingrid

Postat av: ingmarie

Melodifestivalen har jag slutat att se, tycker den var bättre förr, när det bara var en omgång och inte som nu uppdelat på flera.

Ha en bra tisdag

2010-02-09 @ 10:49:44
URL: http://mimmiros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback