Snö, is och dimma!



Igår hade vi som jag nämnde lite tö ute och genast så satte istapparna fart att bygga sig stora. Eftersom vi bor högst upp så har vi förmånen att se dessa konstverk på nära håll.

Men dessa av naturen skapade konstföremål kan också vara riktigt farliga varför jag idag på morgonen började med att fotografera dom och sedan slå ner dom med skaftet till moppen. Jo, jag kom faktiskt ihåg att se efter så ingen stod nedanför eller att det stod nån bil då vi har garage nedanför. Dessa istappar ser kanske inte så stora ut på bilden men de längsta var uppemot en meter långa och minst en decimeter i diameter...rejäla doningar med andra ord!!! De skulle göra förskräckliga skador på en bil och vad de kan göra med en människa ska vi nog inte ens tänka på!!

Vad händer hos Kajsalisa idag? Ja, det händer nog inte allt för mycket då kroppen onekligen tagit stryk av allt excelstuderande. Jag satt hela dagen igår och det är lätt att glömma bort all ergonomi man lärt sig genom åren då excel är ett mycket spännande program. Excel och jag höll sams nästan hela dagen igår, mot slutet hade vi lite olika åsikter om hur saker skulle genomföras vid konsolidering men jag fick ju ge mig!!!!

Jag har några uppgifter kvar för jag var tvungen att ge mig igår kväll för allt gick bara runt i huvudet och jag hade problem med att komma ihåg vad jag hette...det brukar vara ett säkert tecken på att man bör ge sig!!! Men dessa sidor ska jag ta idag men sen måste jag nog försöka att ta det ganska lugnt. Vid snart femtio års ålder och efter 35 år med värk ska jag kanske börja lyssna på kroppen!! Oj, det där lät tycka-synd-om-mig men det var faktiskt ironi!

Vad händer i helgen? Jo, i morgon ska vi ut till en av stadens förorter och röja, vi tar med oss de tre aporna Anders, Göran och Ove!!!!


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag älskar kriminalserier och har alltid hävdat att det bästa mordvapnet som finns är just istappen!!!

Sv: ja det ska bli spännande (och oroligt som f-n) när hon åker men det är ju först nästa höst..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback