Mons Kallentoft


  

Jag har läst båda böckerna nu i en följd och jag vet fortfarande inte vad jag tycker om honom som författare och som romanfigurskapare.

Nånting säger mig ju att jag borde tycka att de är jättebra för jag kan ju inte hålla mig ifrån böckerna och läser oftast så länge att boken slår mig på näsan när jag somnar!

Böckerna utspelas i Linköping och eftersom jag är ganska bekant med den staden så kan jag ju följa med för det mesta och det gör ju att böckerna blir lite extra spännande. Men att få sina fördomar slängda i ansiktet är obehagligt och kanske är det därför jag känner en viss tvekan till böckerna...en kvinnlig polis har inte alkoholproblem, en mamma behandlar inte sitt barn på det viset. Det ger en besk smak i munnen och skrivande stund kanske jag förstår varför men jag går inte in nåt närmare på det.

Men läs dom gärna och bilda Er en egen uppfattning!!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

jag tycker ju med de är bra..MEN..jag tröttnade lite i den andra boekn då den började bli för lika med den första.mycket de här med offrets tankar, lr den dödas..o dottern o föräldrarna som är på teneriffa...jag vet inte..nåt är de som störde mig i de andra boken...men finns de en tredje ger jag den en chans..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback