Me like Facebook!

För några år sen så vägrade jag bara att befatta mig med Facebook, kunde inte förstå vad det skulle vara nödvändigt att hänga på....nu förstår jag!

Sista tiden så har jag hittat eller blivit hittad av flera goda vänner från förr!

Idag skulle det ha kommit hit en god vän från förr, vilket jag berättat om flera gånger, men tyvärr fick hon magsjuka och det var jag glad för att hon inte ville smitta ner mig med....har liksom inte tid med det!

Ikväll satt jag och spelade spel medan jag väntade på att maten skulle bli klar, den stod i ugnen. Rätt som det är får jag se att det blinkar till i vänförfrågan och jag funderar på vem det kan vara, kan liksom inte komma på att skulle kunna finnas fler vänner i förskingringen!!!

När jag klickar på ikonen går det som en stöt genom mig....en tjej som jag gick postkassörsutbildningen tillsammans med i Stockholm 1980!!! Jag har försökt leta efter henne för nåt har sagt mig att hon borde finnas på Facebook men hon har ett ganska vanligt namn så när jag sökt så har det kommit upp åtskilliga med samma namn. Men...nu hade hon hittat mig!!!

Ni kan inte ana hur kul jag tycker att det är....det finns klara fördelar med att ha ett unikt namn!!!!!!

Mera Facebook åt folket!!!!

Ja, annars då....jo, jag har idag kommit på vad min slutuppsats ska handla om...jag har bytt uppdragsgivare gällande trycksaken och hemsidan.....det går bra nu!!!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Vad roligt att hitta gamla vänner. Jag har hållit mig ifrån facebook, mest för att bloggen tar upp så mycket tid redan, men det verkar ju onekligen kul.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback