Igår....

...hade jag skrivit en lång och ganska bra blogg med mycket trevligt innehåll och information...men precis när jag publicerat så upptäckte jag att innehållet inte var aktuellt...så då blev det ingen blogg alls!

Innehållet bestod av en tävling som jag upptäckte på en sida som jag brukar besöka, en sk webbutik, och även om jag aldrig brukar vinna såna tävlingar så kände jag att det kunde vara kul att dela med mig till Er av denna härliga butik men som sagt...när jag väl publicerat så upptäckte jag att tävlingen var gammal för den gällde oktober månad. Kontentan av detta är att man måste pyssla om sin hemsida och ta bort inaktuellt material!

Oj, vad jag pladdrar idag...möjligtvis beror det på att Blivande Maken bakom mig snarkar hårt trots den sena timmen eller på att jag väntar på att klockan ska bli 9.45 så jag kan slå på teven för att kolla lite melodifestival!

Vi var ju borta igår kväll och åt felskuren älg som för övrigt var mycket gott!! Men vi var hos vänner som inte ens har melodifestivalen på i bakgrunden...så idag blir det repris. Jag vet just ingenting mer än det jag hört Mannheimer och Tengby nämna för hur mycket jag än höll ögonen öppna kunde jag inte se att DN skrev ett enda ord...bra!!!

I bästa fall kommer det en blogg med nån form av innehåll senare idag!!

Kommentarer
Postat av: Kison

Typiskt är det inte!?

Felskuren älg?? Va där det? Asså älg vet jag ju vad det ärfniss

Postat av: Nancy66

Felskuren älg, ja det lät mysko?



Vad tyckte du om låtarna?



Ha en härlig söndag, kram

2010-02-07 @ 16:15:40
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Ingrid

Jag missade reprisen också, men vad jag har förstått så var det inte någon större förlust. Vad tyckte du?

2010-02-07 @ 21:55:07
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Kerstin

Har du sett reprisen nu? Denna omgång var inte mycket att ha, förutom den pianospelande killen, tycker jag.

Vad du är flitig, pluggar och står i. Ja du, om man lyssnade till kroppen så, men hur gör man det? Själv tror jag mera jag säger tig med dig tills han säger till med besked -:)

2010-02-07 @ 23:31:17
URL: http://farna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback