Gott och blandat!

Någon ;) var lite spydig igår och trodde att allt bara skulle serveras på silverfat i den här bloggen...och hon har ju rätt....GENDARMERIE står för fransk polis!




Vi tyckte, eller åtminstone jag, att Minnah borde ha vunnit Idol. Jag inbillar mig att hon skulle kunna förvalta vinsten bättre än Jay, därmed inte sagt att Jay är dålig för det tycker jag absolut inte men han passar bättre som frontfigur i ett riktigt hårdrocksband inte som soloartist. Men grattis!

Festen igår var en ganska trevlig tillställning, framförallt pausunderhållningen, maten lite trist...pressad anka tillhör inte min favorit och huvudrätten var inte heller genomtänkt för tallriken blev så himla sörjig efteråt däremot choklad och apelsin till efterrätt går alltid hem! Jag fick dock kritik för att jag anlände till festen utan långklänning ännu mer kritik fick jag när jag lättade på klädseln medan jag åt...jag knäppte upp byxorna nämligen! Men jag var inte ensam om det :P

Äh, inte var vi på Nobelfesten men vi åt gott och tittade på teven och upplevde festligheterna på det sättet...dock varvade vi med lite Idol!

Vår meny såg ut så här 

 Kräftstjärtar med avocado.


 Biff med potatisgratäng med ädelost samt en gurkskiva

 Desserten var flytande ;) Detta är ett rödvin vi verkligen rekommenderar, kostar lite mer men smakar mycket mer! Endast beställningsvara i box men finns i flaska.

Idag ska vi städa vardagsrummet/sovrummet/arbetsrummet....jättekul ;(

Förresten....jag kan berätta att ingen i Norge..eller Sverige..kan uttala Nobelpristagarens namn Liu Xiaobo. Jag försökte lära mig det igår då vi har en kinesisk kvinna i klassen men...det var svårt. Däremot tycker jag att det säger en hel del om Kina när denna kvinna inte hade en aning om vem Liu Xiabo var!












Kommentarer
Postat av: Heidi

Vi har inte följt Idol men såg det igår, tycker nog att Minnah var snäpet bättre. Er mat såg god ut men jag skulle hoppa över vinet..gillar inte vin :)

Postat av: Karin

Maten såg ju underbar ut, och vinet är verkligen gott!

Det har jag också testat. (Fasen vad jag har hunnit testa många sorter inser jag nu... :D - Men det där har ju funnits ett tag i alla fall.)

2010-12-11 @ 18:25:10
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Svorskan

Vikken go mat! Vinet skall jag kanske prova.. Vi får se, jag har några ekologiska favoriter. Lätt hänt att man kör safe. (Blandar dålig svenska med usel engelska, det går väl bra? ;D)

2010-12-11 @ 18:29:29
URL: http://svorskan.se
Postat av: Ingrid ♥

Jag tyckte det var bra att jay vann för nu kan Minna göra så mycket mer än ettan kan.

Kram Ingrid

2010-12-11 @ 19:45:59
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Er meny var ju inte helt fel den heller. Bruce låter hälsa att han föredrar flytande efterrätter :-)

2010-12-12 @ 16:10:11
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Malin

Måste tillägga att mitt tycke är att some zin är godare än gnarly... och billigare ;)

2010-12-13 @ 16:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback