Det rör sig!

Det rör sig i den här familjen just nu! Bara roliga saker naturligtvis och roliga saker ska man dela med sig av!!

Ungsonen har blivit med egen lägenhet, en insatslägenhet som han och fästmön får tillträde till den 1 februari...härligt för dem båda! Ska bli så spännande att få se lägenheten "på riktigt" för hittills har jag bara sett den på Hemnet och där ser den härlig ut....den liknar vår väldigt mycket bortsett från att den är renoverad vilket vore en enorm överdrift att säga att den här är ;) Idag bor de så att vi skulle kunna se om de är hemma om det inte vore för att det står en stor gran i vägen och även om den togs bort så skulle vi behöva kikare....nu kommer de att flytta närmare men det finns inte en chans att vi kan se till varann....lagom avstånd helt enkelt!



Lycka till!!

Gammelsonen tycker att Sverige blivit lite trångt och kör nu sin lastbil utomlands! Oroligt för ett modershjärta men modershjärtats förstånd tycker att det är jätteroligt! Jag hade gjort detsamma om jag varit i hans kläder! Förra veckan när det var riktig snöstorm i Frankrike, Luxemburg och Tyskland...då var han där! Nu har han nyss kört av lastbilen från färjan mellan Malmö och Tyskland och ska ta sig till Spanien och Valencia där han ska lossa på fredag enligt planerna! Heja på!!!

Själv ska jag hjälpa Styvdotra med naturkunskapen där sista provet skrivs på tisdag...sen behöver hon aldrig mer läsa naturkunskap om hon inte själv väljer det...och om hon gör det får hon plugga ensam ;)

Kommentarer
Postat av: Fina Frun

lycklig stydottern är som har en så smart svärmor!

Postat av: Diana

Ojoj, det var en massa händelser i familjen på kort tid! Spännande med ny lägenhet, och riktigt nära till mamsen med haha!

2010-12-08 @ 14:16:14
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Åh! Valencia ligger bara ca två timmar med bil härifrån och vi har varit där... tre gånger. En fantastiskt fin stad!

2010-12-08 @ 19:14:50
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ellis

Vad kul för ungsonen!



MEN SÄG TILL GAMMELSONEN att han INTE får köra i muslimska länder med lastbilen - framför allt inte i Irak - HAR HAN INTE SETT FILMEN BURIED??????

2010-12-09 @ 02:55:03
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

Gick det bra med suportpluggandet?

2010-12-09 @ 10:14:17
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback