Vilken fest det blev!!!

Som Gun mycket riktigt påpekade så blev det en sån bra och trevlig fest så det blev inte nån energi över för att skriva en blogg igår :D

Vi hade ju ställt i ordning en del av lidret för att vara garanterade att kunna ha festen utan att gästerna blev våta. Regnet hängde i luften hela dagen och på vår stora åker utanför åkte Bonden fram och tillbaka med sin stora tröska men bara en liten stund innan våra gäster anlände så tog Bonden helg, visserligen så blåste det inte så mycket men ändå....Skördedamm är inte kul!

Vi hade ju gjort en liten felberäkning med välkomstdrinken, jag hade passerat en vattenmelon och sen stoppat in i frysen för att bålet skulle vara riktigt kallt...men glömde att ta upp den i tid så i bålskålen låg en stor (2 liter) isbit och simmade i tonic water och vodka...osmart!

Nå, eftersom det var varmt ute så smälte den snabbt och vi kunde ge våra gäster en välkomstskål! Jag hade gjort några tandpetare med lite gott på och lite crostini med tapenade och hummus.

Vi ville ju dessutom ge ett sken av att vi tagit vår roll som festfixare på allvar och skickade ut våra gäster på en seriös tipspromenad! Första pris var att äran att få ordna nästa fest!! Våra gäster tyckte att frågorna var svåra men när vi sen rättade alla kuponger så visade det sig att alla hade alla rätt....bra gjort va????

Att vi sen snickrat ihop frågor där alla svaralternativ var rätt är ju en helt annan sak....nu blir det i alla fall många fester framöver!!!

Sen ordnade vi bordsplaceringen...det var nödvändigt med en sån då vi blandat ihop människor från alla olika håll och kanter....min vana trogen så höll jag givetvis ett litet tal också. Talet fyllde en funktion...att presentera alla människor så alla visste vem alla var och i vilken relation de stod i till oss....kan behövas i det här sällskapet!!

Sen grillade vi och åt.....och hela kvällen var fantastiskt trevlig....till och med lite dans blev det på nattkröken...när klockan närmade sig fem...ja, då gick vi de sista tre musketörerna och lade oss!!!!



Tack alla underbara människor som gjorde festen så trevlig!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så roligt att festen blev så lyckad!

Det lät som en god idé det där med kylningen av bålen, den ska jag planka.



Kram Ingrid

Postat av: Gun

Vad kul ni verkar ha haft! Gott det låter med melonbål, kan man mixa melonen istället tro?



Hålla tal tänker jag nog aldrig göra, men leka lekar gör vi ibland, och sjunger. När det är fest alltså.



Sv: Tack ändå. Jag använder Chrome nu och tycker det är hur bra som helst, och så snabbt! Fattar inte att folk ens vill använde IE. Fast tyvärr krånglar det när jag ska publicera inlägg även med Chrome, men jag kan ju använda IE tillfälligt då.

2010-08-09 @ 16:37:07
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Vicke

vad kul att festen blev så lyckad

2010-08-09 @ 17:14:23
URL: http://vickesblogg.bloggplatsen.se/
Postat av: Karin

Kul att ni hade så kul ! :)

Klurig tipsrunda ! :D

Vi hade trevligt på Ängsö igår också, trots att vädret inte var på topp.

2010-08-09 @ 19:40:41
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Em

Vad trevligt och roligt och den tipsrundan var inte dum! Alla kände sig jätteduktiga! Hahaha!

God dag! (I dag är livet bra igen! :D)

2010-08-10 @ 08:03:31
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Heidi

Wow vilket party..o vilken idé med tipspromenaden ;) Men var det inte denna helg som ni skulle till Svärtinge?? Hade ni festen där?

2010-08-10 @ 15:54:20
URL: http://webmum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback