Söndagsrapport!

Jag gissade rätt på vem den hemliga gästen i Här är Ditt liv skulle vara så jag slapp fixa kaffe i morse!!! Jag hade några olika gissningar men Persbrandt var faktiskt den hetaste kandidaten! Jag tänkte som så att i första programmet kommer de att ha en het gäst för att locka tittare...jag är inte alls övertygad om att nästa veckas gäst är lika stor. För övrigt tyckte jag att programmet var riktigt underhållande och trots negativ kritik från radion så tyckte jag att Oldsberg gjorde bra ifrån sig!!

I morse vaknade jag kvart över fem, känns onödigt en söndag. Gick upp löste länstidningens storkryss och läste lite i min bok.

Vi har idag fixat till tomaterna, de har nu fått en skyddande "draperi" av bubbelplast. Jag klippte ner vissa av dom och hittade en hel del gröna där grenarna gått av på grund av tyngden så ikväll ska jag prova att göra gratäng av gröna tomater, de är ju släkt med potatisen och smakar faktiskt lite lika när de är omogna!

Dasset har fått sin hösttömning...Blivande Maken fixade det och han påstår att det berör honom inte...det tackar hans Blivande Maka för!!!

Jag har packeterat de tio liter kantareller som vi plockade igår och som sen ska transporteras till Motala kommande helg...frysta förstås!!

Jag håller nu på att koka lingonsylt på de fem liter jag hade hemma. Skogen är dock full av lingon så det blir bara en snabbvisit in till staden denna vecka. På onsdag åker jag ut igen när jag fått mina måsten gjorde. Bland annat ett studiebesök som har varit otroligt svårt att få till....

Till helgen är det ju åter samling på skolan. Uppgifterna ska redovisas och sen kommer nya uppgifter...spännande!

Nu ska jag dock gå ut och plantera lite vårlökar som jag köpt från
Odla.nu ....ett ställe jag verkligen rekommenderar att köpa frön och lökar ifrån!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillade också gårdagens program. Mikael Persbrandt gjorde verkligen bra ifrån sig och framstod som en ödmjuk och empatisk person.



Oldsberg är som han är, men Persbrandt blev ju inte svaret skyldig när han började ta upp det där med sprit och uteliv.



Odla.nu är jättebra, det kan jag skriva under på.



/Ingrid

2009-09-13 @ 17:07:18
Postat av: Eva

Du ska se att studiebesöket kommer gå utmärkt, dom är bra där borta.

Kul att du hittar så mycke svamp och lingon. Själv väntar jag på att en kompis ska komma hit med svamp:=)

Ska svara på frågorna antingen i kväll el under morgon förmiddag.

kramar

Postat av: Eva

Du ska se att studiebesöket kommer gå utmärkt, dom är bra där bortsa.

Kul att du hittar så mycke svamp och lingon. Själv väntar jag på att en kompis ska komma hit med svamp:=)

Ska svara på frågorna antingen i kväll el under morgon förmiddag.

kramar

2009-09-13 @ 19:52:46
URL: http://myfamilylife.zoomin.se
Postat av: ingmarie

Tyckte nog att Lasse Holmqvist gjorde bättre ifrån sig, men det gick att se på men något som jag tyckte var rena "dyngan" var deckaren från gotland i går söndag, ljudet stämde inte överens med läpparna, ja det var ingen höjdare tyckte jag, tycker inte om hennes böcker heller..ha en fin och solig dag

2009-09-14 @ 08:14:02
URL: http://mimmiros.blogg.se/
Postat av: Jenny Nodén

Satt åxo och kollade på Mitt liv, dom intervjuande min mammas kusin Gisela från Tyskland, det var rätt så coolt att se sin släkt på tv från tyskland.

2009-09-18 @ 20:32:23
URL: http://www.datajenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback