Djävulens påfund?!

Nog är det så att visst har väl datorn en själ och emellanåt lever sitt egna liv? Inte är det väl bara jag som upplevt det?!

Igår hade jag en dejt med min mentor och min bästa vän sedan snart 30 år tillbaka och när hon satte sig vid sidfoten och gjorde vad jag tyckte precis likadant som jag försökt så gjorde datorn precis som hon sa! Antagligen har hon lite mer respekt med sig och det måste väl bero på att hon är fyra år och två dagar äldre än mig...antagligen har jag lyckats bra med datorn i alla fall i min uppfostran i att visa respekt för äldre!!!

Nå, jag såg att hon gjorde lite annorlunda än jag och det var väl naturligtvis den avgörande faktorn och det innebar ju då att jag lärde mig nåt nytt!!!

Men, det var inte bara det jag lärde mig utan massor av nya små tips. Min vän och mentor är en utomordentlig pedagog och kännare av Officepaketet! Jag önskar att hon själv kunde se sina tillgångar men genom att jag nu offentliggör hennes synnerligen goda kunskaper här så måste hon väl förstå att det är så??? *gör Du det?*

Vi gjorde en liten paus på eftermiddagen då vi gick ut i skogen och plockade lingon, det finns helt underbara lingon i skogen nu...stora, härliga röda lingon! På en och en halv timme så fick vi ihop lite drygt fem liter trots att vi pratade och pratade...vi har alltid nåt att prata om och skulle vi inte ha det så kan vi vara tysta tillsammans också...även om det händer mycket sällan!!!

Men, nu törs jag nog inte skriva mer om min vän och mentor för då tror hon bara att jag försöker smickra henne...hon är den blygsamma typen! Med andra ord...vi kompletterar varandra väl ;)

Jag har nu skickat iväg andra omgången med uppgifter så jag väntar bara på att det ska plinga till i datorn så jag får veta om min lärare är nöjd eller om det blir bakläxa!!

Idag ska jag fortsätta att jobba lite med den lilla minidatakurs som jag ska ha med Blivande Maken...visst har jag berättat att han anser att datorn är djävulens påfund???

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Nej det gör jag inte!!! Ha det bra i solen!

2009-09-10 @ 14:14:34
Postat av: Ingrid

Maken anser väl inte att datorn är djävulens påfund precis, men han är totalt ointresserad, utom när han får skryta för andra om mina färdigheter. /Ingrid


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback