Ansvaret vilar tungt!

Rubriken anspelar på att jag känner ett ansvar att uppdatera Er om min vardag...nej, det gör jag faktiskt inte men jag vill ju ändå ge Er ett livstecken!

Det har varit helg och det har varit en härlig helg. Fredagen innebar som vanligt att jag först var på min bildterapi som är ett fantastiskt sätt att komma åt känslor och annat som man omedvetet stoppat in i en malpåse. Just nu jobbar jag hårt med nåt som jag inte är beredd att gå ut med ännu...men kanske återkommer jag till det för det är inte av spännande och sensationell karaktär utan just nu under utredning så är det privat!

Efter det så handlade vi det vi behövde och sen bar det förstås ut hit till torpet...till lugnet! Precis som vanligt så behövde jag bara ett glas vin för att sedan känna att det var dags att krypa ner i sängen och njuta av tystnaden och sova gott! Naturligtvis såg vi på Doobidoo...jag verkligen uppskattar att hösten kommit och tevetablån börjar få lite innehåll!!

På lördagen var det som vanligt dags för Ring så spelar vi för att få en liten koll på hur läget var kandet runt! Efter det var det naturligtvis dags för Melodikrysset som nu fått klara sig utan oss ett par veckor på grund av vår turné runt om i landet! Vi lyckades få alla bokstäver på rätt plats så sedan belönade vi oss med en promenad i skogen. Med oss hem fick vi ungefär drygt 8 liter kantareller som vi på kvällen gjorde sås av när barnen med flickvänner och kompisar kom ut för att hålla oss sällskap till lite grillad kyckling!

På söndagen när vi vaknat och ätit frukost så tog vi bilen till en skog bara en liten bit bort och hem kom vi med korgen överfull Vi lämnade inget som vi såg men vi fick sluta leta och bara ta oss till bilen....är det inte underbart så säg?

På kvällen for Blivande Maken till staden för att tvätta och för att se till att dotra fick i sig mat. Själv blev jag kvar med katterna i torpet. Men jag måste motvilligt erkänna att det är mörkt ute på kvällarna nu!

Idag har jag lyckats få iväg första uppgiften till en av mina lärare...känns riktigt bra! Jag fick dessutom godkänt vilket ju är en fjäder i hatten!!!

Nu ska jag roa mig med 10 liter gula härliga kantareller som ska rensas....vi tar nämligen med oss hela skogen hem som min svärmor uttrycker det!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härligt med så mycket svamp och grattis till att få iväg den första uppgiften och att du fått den godkänd. Sånt är viktigt för självförtroendet! /Ingrid

2009-09-08 @ 17:16:35
Postat av: Nancy66

Härligt med svampår, :) I like....

Men nu var det ett tag sedan vi var iväg, har ju en vekling här hemma nu i influensan, hihi,,,



Ha det fint,


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback