En vecka på Cypern!

Ja, nu har jag jobbat hårt och tycker att jag gjort mig förtjänt av en veckas semester med sol och bad så jag bokade in en vecka på Cypern.

Oj, så skönt att få komma iväg från allting ett tag. Visserligen svider det lite att lämna yngste sonen i klistret när han nu ska fira sin 20-årsdag på lördag men vad sjutton...det kan väl andra ta hand om!!!

Jag har packat allt och njuter verkligen av att få lite ledigt!

När jag kommer till busstationen så verkar det lite rörigt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen men det löser sig för det är många ensamma kvinnor som ska iväg och jag känner på mig att det kommer att bli en trevlig resa. Bland annat så träffar jag på en av tjejerna som började utbildningen tillsammans med mig i augusti men som hoppade av för att hon fick nytt jobb. Kul då får jag säkert höra hur hon har det på nya jobbet!

Jag får syn på en karta över hotellområdet som jag ska bo på, det ser verkligen trevligt ut. Visserligen långt ute på landet och bara hotell så långt ögat kan nå men jag ska ju ha semester!!!

På bussen är stämningen hög...alla vibrerar av spänning. Då....då kommer jag på att jag har glömt passet hemma!!

Fundera länge på hur jag ska lösa det men inser snart att jag får nog lov att berätta det för guiden som är med på bussen.

Jag blir helt sonika avkastad från bussen och där står jag ensam på Östra Hansegatan i Visby....och där vaknade jag och insåg att jag låg i min säng hemma i Västerås!

Kommentarer
Postat av: ingmarie

ojsan så det kan bli i drömmarnas värld

Postat av: Ingrid

Men så konstigt, jag har också drömt om en resa inatt, eller snarare på morgonsidan, men detaljerna i min dröm försvann så fort jag vaknade. Man skulle ha papper och penna till hands på nattduksbordet.



När du nu ändå var i Visby skulle du ju kunnat ta en vända ut till Fröjel också!

2009-11-09 @ 11:31:32
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Nancy66

Haha, ja det var kul så länge det varade säg,

Knepiga drömmar man kan ha,



Ha det gott, (*:*)

2009-11-10 @ 14:08:04
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback