Tisdagstema - Flytta!

Jag är en riktig flyttfågel...eller ska jag säga att jag varit för nu har jag nog slagit rekord och bott på samma ställe i sju är, men å andra sidan skulle vi verkligen behöva flytta nu så vi fick rensa bland våra prylar!!!

Jag visste inte riktigt om jag hade några bilder som skulle passa på detta tema men när jag tittade in i arkivet så hittade jag genast bilder jag tog så sent som förra veckan i Linköping.



I Linköping var man ju så förståndig så man flyttade husen i stället för att riva så man kunde behålla en del kulturhistoria.



Dock tycker jag att även det nya är vackert!!



HÄR finns fler bilder på temat!!

Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Kul tolkning!

Tyckte först att det var ett klurigt tema...men ju fler tolkningar jag tittar på destå mer självklart blir det :)

Kramen.

Postat av: Kerstin

Trevlig tolkning, ja förståndigt att flytta gamla hus ist för att riva! Det är alltid mysigt att ströva bland gammal sparad bebyggelse.

Min första tanke var att jag har inte flyttat mycket men sedan räknade jag efter och kom fram till till 7 ggr och dessutom funderar vi på flytt igen när vi får tag på drömlägenheten så vem vet, snart går kanske flyttlasset igen?

Ha det bra!

2009-05-05 @ 07:58:18
URL: http://pellispricken.bloggagratis.se
Postat av: Amanda

Vilket bra val att flytta till. Hoppas du stannar ett tag, det är ju så jobbigt att flytta. Du kanske har kartongerna packande om ut i fall ... /Amanda

2009-05-05 @ 11:52:00
URL: http://fotomix.bloggsida.se/
Postat av: Ingrid

Det var väl en jättebra tolkning av temat. Man ska aldrig förakta ett motiv, för man vet aldrig när ett foto kan vara till nytta.

2009-05-05 @ 12:44:02
URL: http://blogg.stenstugu.com
Postat av: Cattis

jag ska låna farsans stora bil 16-17 maj o stå på bakluckeloppis, en gång för alla ska kartongerna väck...med sorg i hjärat måste jag rensa böckerna..ska spara de jag har som serie..men de andra får någon annan läslus plöja igenom. får trösta mig med att nån annan får glädje av dom..källaren ska också rensas lite o saker säljas därifrån..det som blir över åker på tippen, jag tar inget med mig hem..och jag ska inte handla av nån annan..kanske..Kram.

2009-05-06 @ 10:05:07
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Toffs

Nu har du post på väg igen!:)

2009-05-06 @ 20:17:48
URL: http://gilgamesh.blogg.se/
Postat av: Micke

Gamla hus skall man vårda, tänk om väggarna kunde prata.

Kram

2009-05-06 @ 20:48:02
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Toffs

hehe, ber om ursäkt att jag råkade avslöja mig lite innan posten kommit fram, men nu vet du ju vem som hållit dig med böcker..:)

2009-05-07 @ 12:21:36
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback