Vi mår INTE dåligt idag!

När jag såg kommentarerna här så kände jag att nu var det nog dags att uppdatera Er lite!!

Vi kom iväg i går efter bandyn och maten och anlände till den gamla handbollsorten Irsta vid sjutiden och naturligtvis var vi tvugna att börja med en skål!!

Vi hade med oss söta presenter i form av en blomma, en stor pyts med pärlhyacinter, till hela familjen och en liten burk till minsta dottern som var till för att odla smörgåskrasse i! Ganska kul grejer faktiskt...finns just nu på IKEA..själv köpte jag persilja...fanns Basilika och gräslök också...

Vi hade ytterligare en liten gåva med till värdparet men tyvärr så de inte ut att uppskatta den....de fick varsin inramad bild av mig och sambon!! Vi brukar jag sms-parta på helgerna och man skulle ju kunna tycka att dom skulle uppskatta att ha ett foto av oss att titta på då....

Min ungste son sa redan tidigt att han och flickvännen skulle dyka upp...men den enda jag såg under hela kvällen var min äldste son och hans flickvän...de var snälla och skjutsade oss!

Vi hade mycket trevligt under hela kvällen och kom hem nångång vid halvtretiden....och vid sex var jag vaken igen!!!

Men....en kopp kaffe och stadens gratistidning förgyllde min morgon tills det ringde i telefonen och det sas att det varit inbrott i källaren....så var det itne men på det viset så kom jag i kläderna och där är jag fortfarande!!

Vi tog en promenad till ICA-butiken och hämtade spikmattan...ska snart testa lite....ska bli kul att se hur den fungerar...om den fungerar!! Nån av Er som provat???

Sen har jag börjat måla ett kakfat...städat lite i vardagsrummet...lagat mat....samt bakat muffins....så, nej...här är vi inte bakfulla bara fulla med aktivitet!!!!!



Av nån underlig anledning så verkar det inte gå att kommentera detta inlägg....märkligt!

Kommentarer
Postat av: ingmarie

det går inte att kommentera mina inlägg heller...kanske..hihi

Roligt att ni är friska igen...konstigt värdpar som inte såg ut att gilla erat foto...jag tycker det är kul med fotografier

Ha det bra och hälsa sambon

2009-03-23 @ 08:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback