Ut och stjäla hästar!! del II

Nu har jag så läst boken jag erhöll i pocket&trix....tyvärr käraste hemliga bokvän...jag kan inte med bästa vilja i världen säga att jag älskade boken!

Kanske är jag en ytlig typ som inte förstår mig på riktig kultur trots att många kallar mig kulturnörd men jag hittade aldrig tråden...tempot....eller känslan i boken. Däremot och det var väl det som fick mig att läsa hela, trots allt, var att språket var fantastiskt...meningarna var väl sammansatta av fantastiska ord!



Ut och stjäla hästar

Detta var mitt omdöme...det finns dock många som säger precis tvärtm och det bästa Du kan göra för att ta reda på vad Du tycker är att läsa den själv!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Pia

Jag är sån att när jag slagit ihop en bok så är det inte säkert att jag ens minns vad huvudpersonen hette!! Det beror inte på alzheimers utan på mitt sätt att läsa. Jag njuter under tiden jag läser men det jag samlar till min lilla "bank" är ord, företeelser, vad sägs i vissa situationer osv.



Jag har en 10-i-topp-lista med böcker som jag kan referera från pärm till pärm, men då har dessa betytt något mer för mig än bara orden.. Boken om Kirre är en sådan, Marlo Morgans Budskap från andra sidan en annan.



Sv: Så himla tråkigt att läsa att du ev sitter i "rävsaxen" snart.. Jag blir så heligt förbannad på de här nya reglerna att det känns som om jag ska gå upp i atomer snart.. Jag håller tummarna för dig!!

Kram vännen!

Postat av: hemliga vännen

Det var ju lite synd att den inte föll i god jord, men hoppas att nästa omgång passar lite bättre..:-)

2009-03-18 @ 15:17:47
Postat av: Ia

Ja...det tror jag säkert att det gör...för egentligen är jag inte så himla kräsen och detta är faktiskt ett superbra tillfälle att få prova sånt man itne skulle göra annars!!



Så på't igen bara ;)

2009-03-18 @ 16:44:40
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback