Melodifestival - sista deltävlingen!

Trots att jag verkligen inte har nån lust måste jag ändå dela med mig av mina tankar om gårdagens deltävling!!

Först måste jag bara få grymta lite....har folk fattat att det är melodin vi tävlar med...inte artisten!! Jag läste nämligen i flera bloggar igår att jag ska rösta så fingrarna glöder på den eller den artisten...man kan väl för sjutton inte rösta förrän man hört låten??? Ja, ja...ta min irritation för vad den är för förkylningen har nämligen hoppat på mig ordentligt igen. Det är så illa så jag aktivt väljer att vara hemma medan sambon åker ut till torpet för att titta till det!

Ett ännu tydligare och kanske rent av allvarligt tecken på att jag är riktigt sjuk är att matlusten totalt upphört...absolut bra men mycket underligt! Jag brukar ju nästan kunna äta fast jag är magsjuk!!!!

Nå, nu tillbaka till Melodifestivalen!!

Agnes - ja, hon gjorde nog vad hon kunde men inte var det nån höjdare. Hennes röst försvann nånstans ut i ingenstans. Klen låt tyckte jag!

Piloterna - nu började det spritta i min kropp i alla fall. Han har en fantastiskt härlig röst...både när han sjunger och när han pratar. För Er som inte känt mig så länge är ju jag störtkär i Finland och finska...av alla olika slag. Möjligtvis är det därför jag har barn med en österbottning och numera också är sambo med ytterligare en österbottning! Mina absolut närmaste vänner har också nära anknytning till det vackraste landet i öster! Oj, tillbaka ämnet...det var en bra låt med fart i...lite fånig koreografi men, men....

Susanne Alfvengren - hur gärna jag än vill av lokalpatriotiska skäl så kan jag inte säga så mycket positivt!! Antingen sjunger man på dialekt eller så inte...dessutom så höll inte rösten...nej, det här var det sämsta jag hört henne göra....även om jag tyckte låten i sig var bra men den måste framföras av nån som klarar den!

Anna och Maria - tyvärr försvann den låten för mig...jag fastnade helt för deras outfit som var jättefin men melodin...jag missade den!! Men å andra sidan var den ju inte dålig för då hade jag hört den!

Thorleifs - jag hade redan innan *hm, inte helt i linje med min inställning ;)* bestämt mig för att den låten kunde inte vara bra...men nånstans inuti mig spratt det till och jag började nynna och blev genast lite piggare...men vad ska den göra i Moskva? Förresten måste jag bara nämna att sonen, den äldre, började dansa när den här spelades...det säger en del!

Sarah - Den här låten hade jag höga förväntningar på.....men de försvann nästan på en gång! Varför i hela världen skriver man en låt till sig själv som är så tråkig och intetsägande? Hon har en sån fantastisk röst och utstrålning men inget av detta kom till sin rätt i denna melodi!

NEXT 3 - Den här gillade jag och den skulle kanske till och med fungera i Moskva men det törs ju inte vi svenskar skicka!! Kul var det dessutom som min sambo påpekade att det inte var trådsmala dansare bakom...gissa förresten varifrån dansarna kom?!

Malena - Där satt den...vinnarlåten i min värld!!! Visserligen friar den ju till öststaterna så det bara sjunger, hm, om det men varför inte? Dessutom gillar jag Malena, hon har en fräck och härlig utstrålning...behöver jag påpeka att hon har anknytning till denna vackra stad? Jag tyckte om detta...men vågar vi skicka den?


Bilden är lånad från Aftonbladet.

Sammanfattningsvis så tycker jag inte att det varit några bidrag alls som riktigt tagit plats hos mig....jag minns dom inte..vare sig dom igår eller dom i de andra deltävlingarna.

Det jag tyvärr minns som jag absolut inte vill minnas är denna förskräckliga Petra Mede...jag gillar inte att hoppa på folk och säga saker som inte är så positiva men släpp aldrig in denna kvinna som programledare igen...aldrig!!!

Man får inte driva gäck med människor...man får inte!!!

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Väldigt lika åsikter ;) Då måste vi vara facit eller hur!

Postat av: Nancy66

Hoppas du kryar på dig, såg inte melodifestivalen så jag har inga åsikter alls. Var ute och roade mig i stället....

Ha en fin söndag,

2009-03-01 @ 13:54:02
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Ingrid

Där satt den!! Jag är helt enig med dig om gårdagens tävling och om Petra Mede. Jag blir alldeles vansinning på hennes sätt att försöka vara rolig, vad är det hon håller på med??



Malena Ernman med sin Kämpelåt var verkligen toppen!



Krya på dig! /Ingrid

2009-03-01 @ 14:53:53
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Postat av: Pia

Smaken är verkligen som baken, delad! Hahaha.. för själv gillade jag inte alls Malena!! Tycker däremot som du vad gäller alla deltävlingar för det finns inte en enda låt som jag minns och kan nynna på!! Är inte heller någon större beundrare av Petra Mede..



Sv: Ja visst var bilderna som dottern tagit coola. Jag bara älskar såna där vattenbilder.. :o)

2009-03-01 @ 15:32:58
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha jo jag var med då =P

Det han menade var att han inte snarkar lika mycket som han gjorde den natten. Kan nästan hålla med då jag bodde med han i en lastbil en hel vecka hehe =P

2009-03-01 @ 17:30:56
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Bettan

Gårdagskvällen tyckte jag var ganska trist, jag somnade flera gånger:)

Petra Mede är jag så less på att jag har lust att lägga en kräka i hennes urringning.

Då måste du ha utvecklat en riktigt bra vissling om både barn och hundar kommer.

Nu blev jag avundsjuk!

2009-03-01 @ 18:01:27
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Bettan

Ville bara titta in och säga: Hej!

2009-03-02 @ 08:01:02
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Bettan

Då ska jag säga käftis:)

Jag vill ju verka tuff och cool;)

2009-03-02 @ 11:11:30
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Du har sagt mina tankar om melodifestivalen så jag behöver inte göra något tillägg.

Kram Ingrid

2009-03-02 @ 20:50:52
URL: http://ingridspoturri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback